Ελλαδα

Πέθανε ο ηθοποιός Λευτέρης Παπαμιχαήλ

Το συγκινητικό «αντίο» συναδέλφων του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λευτέρης Παπαμιχαήλ
Πέθανε ο ηθοποιός Λευτέρης Παπαμιχαήλ © Facebook

Λευτέρης Παπαμιχαήλ: Πέθανε ο ηθοποιός - Το «αντίο» των συναδέλφων του

Πέθανε ο ηθοποιός Λευτέρης Παπαμιχαήλ, όπως έκανε γνωστό σήμερα (10.10) με ανάρτησή του ο συνάδελφός του, Μιχάλης Οικονόμου. 

Η είδηση του θανάτου του Λευτέρη Παπαμιχαήλ βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμου, αφού ο ηθοποιός ήταν πολύ αγαπητός στους συναδέλφούς του.

Έλα ρε Λευτέρη! 🕯️ #rip

Posted by Michael Ikonomou on Wednesday, October 9, 2024

Πέθανε ο Λευτέρης Παπαμιχαήλ: Το συγκινητικό «αντίο» των συναδέλφων του

Η ηθοποιός Ευτυχία Μελή με ένα συγκινητικό post αποχαιρετά τον Λευτέρη Παπαμιχαήλ. «Πού πήγες ψυχούλα και μας άφησες τόσο νωρίς; Προχτές σε είδα στον ρόλο σου και σε καμάρωνα! Πόσο θα μας λείψεις, δεν φαντάζεσαι! Ήμασταν οικογένεια. Δεν θα είναι το ίδιο χωρίς σένα! Ο Λευτέρης μας. Ηθοποιός, φίλος, η παρέα μας. Ευγενέστατος, υπέροχος, Ένας κύριος, ευαίσθητος, αληθινός, τον καλύτερο έχεις στην αγκαλιά σου τώρα Θεούλη μου αλλά θα μας λείψει πολύ. Η φώτο είναι που δουλέψαμε μαζί στην ταινία του Willem Dafoe. Ήταν τόσο χαρούμενος. Μας έβαλες δύσκολα Λευτέρη μου. Καλό παράδεισο!», έγραψε η Ευτυχία Μελή και μοιράστηκε μία κοινή τους φωτογραφία. 

ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΨΥΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΣ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ;;; ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΑ !!! ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

Posted by Eftehea Meli on Wednesday, October 9, 2024

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.