Ελλαδα

Influencer καταγγέλλεται για εξαπάτηση: Πολίτες ζητούν τα χρήματά τους πίσω

Η ίδια δεν απαντά στα μηνύματά τους

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Influencer καταγγέλλεται για εξαπάτηση: Πολίτες ζητούν τα χρήματά τους πίσω - Η ίδια δεν απαντά στα μηνύματά τους

Για εξαπάτηση καταγγέλλουν πολίτες γνωστή influencer, η οποία φέρεται να έλαβε χρήματα για προϊόντα που δεν τους απέστειλε ποτέ. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, πάνω από 30 άτομα έχουν κινηθεί νομικά κατά της Influencer, ζητώντας πίσω τα χρήματά τους. Την ίδια ώρα, η 36χρονη εξακολουθεί να παραμένει ενεργή στα social media, χωρίς να δίνει κάποια απάντηση. 

Η influencer καταγγέλλεται για απάτη 

«Περιμέναμε πολύ καιρό. Στέλναμε μήνυμα για να πάρουμε τα 50 ευρώ. Από λάθος, λέει δεν έφυγε άμεσα. Της είπα αν δεν τα πάρω την Τρίτη να στείλει τα λεφτά. Δε μου απάντησε ξανά», αναφέρει ο Δημήτρης Κουτσούκης, μιλώντας για τη δική του εμπειρία. 

«Ήρθα σε επαφή με αυτήν από χορηγούμενη διαφήμιση που είχε κάνει για το site της. Ισχυρίζεται ότι τα προϊόντα της είναι χειροποίητα, έχει πάει και σε εκπομπή που διαφήμιζε σφουγγαράκια, έχει μάσκες προσώπου. Εγώ πήρε σετ σατέν μαξιλαροθήκες σε προσφορά 32 ευρώ. Στις 10 Σεπτεμβρίου έκανα την παραγγελία. Πέρασε ένας μήνας, προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί της και δε μου απαντά κάποιος», δήλωσε η Αλεξάνδρα Μπουτσικάλη για την εμπειρία της στο Star.

Απολογείται για τις καθυστερήσεις στις παραδόσεις των προϊόντων

Με ανάρτησή της, η influencer επέλεξε να τοποθετηθεί σχετικά με τις καθυστερήσεις στις παραδόσεις των προϊόντων. «Βασική μας προτεραιότητα είναι η εξυπηρέτηση των πελατών μας και η διαχείριση όλου του επιπλέον όγκου παραγγελιών που έχει προκύψει άθελα μας τις τελευταίες μέρες», αναφέρει.