Ελλαδα

Ο Μανώλης Λιδάκης παραμένει στο νοσοκομείο - Επιδεινώθηκε η υγεία του

Η ανάρτηση του τραγουδιστή στο Facebook

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μανώλης Λιδάκης: Η ανάρτηση τού τραγουδιστή μέσα από το νοσοκομείο για την πορεία της υγείας του

Ο Μανώλης Λιδάκης παραμένει στο νοσοκομείο. Ο τραγουδιστής, μέσα από μία ανάρτησή του στο Facebook, κάνει λόγο για επιδείνωση της υγείας του και ευχαριστεί όλους εκείνους που τον περιβάλλουν με μηνύματα αγάπης. 

«Αγαπημένοι φίλοι μου εξακολουθώ να βρίσκομαι στο νοσοκομείο στο κέντρο αποκατάστασης «Ολύμπιον», δεν έχω κάνει ακόμα την αρθροπλαστική», αναφέρει αρχικά ο Μανώλης Λιδάκης στην ανάρτησή του και συνεχίζει:

«Αυτή η επιδείνωση της υγείας μου με έκανε να μην μπορέσω να ολοκληρώσω οπτικά και αν θέλετε ερμηνευτικά "το ρήγμα" στο οποίο θα επανέλθω με καινούρια έκδοση και καινούριο βίντεο, αλλά όπως ξέρετε η υγεία είναι πάνω απ ‘όλα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους για την αγάπη τους και μάλιστα δέχτηκα αγάπη από ανθρώπους που δεν περίμενα. "Το ρήγμα" θα επανέλθει έτσι όπως πρέπει και με τον τρόπο που του αξίζει. Ευχαριστώ τον Μιχάλη και Ανδρέα Αεράκη που είναι δίπλα μου πάντα σε όλα μου τα προβλήματα». 

Ο Μανώλης Λιδάκης μπήκε στο νοσοκομείο στα τέλη του περασμένου Αυγούστου και για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν ήταν γνωστό το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Από την πρώτη στιγμή έχει κατακλυστεί από μηνύματα στήριξης και αγάπης από εκατοντάδες θαυμαστές και συναδέλφους του που ανυπομονούν να επιστρέψει στην σκηνή.