Ελλαδα

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Νίκαια

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε μία μέρα μετά από εκείνη στον Πειραιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Νίκαια
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Νίκαια © EUROKINISSI (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Νίκαια - Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε μία μέρα μετά από εκείνη στον Πειραιά

Υπο μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε υπό αδιευκρίνιστη αιτία σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Νίκαια. Για την κατάσβεση κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με 5 οχήματα, καθώς και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

Οι μαύροι καπνοί είχαν σκεπάσει τον ουρανό της Νίκαιας, με την πυρκαγιά να εκδηλώνεται και πάλι σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, συγκεκριμένα σε παλιό εργοστάσιο, στη συμβολή των οδών Ολυμπίας και Θηβών, κοντά στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. 

Φωτιά τώρα στη Νίκαια
Φωτιά τώρα στη Νίκαια © Piraeus Press

Νωρίτερα, μάλιστα διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ολυμπίας στην περιοχή της Νίκαιας, λόγω της φωτιάς.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης σε δηλώσεις του τόνισε ότι η " φωτιά που ξέσπασε στον χώρο του Δηλαβέρη ο οποίος δεν ανήκει στον δήμο μας αλλά στο Ελληνικό Δημόσιο, έσβησε χάρη στις άμεσες ενέργειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τη στήριξη των υπηρεσιών του Δήμου καθώς και των συναδέλφων Δημάρχων Αττικής με την παροχή υδροφόρων τους οποίους και ευχαριστώ θερμά."

"Από την πρώτη στιγμή βρεθήκαμε στο χώρο μαζί με τη Διεύθυνση Καθαριότητας και διαθέσαμε υδροφόρες και όλες τις απαραίτητες δυνάμεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του περιστατικού" συμπλήρωσε ο Δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη προσθέτοντας ότι ο "δήμος παραμένει σε ετοιμότητα και παρέχει κάθε απαραίτητη βοήθεια μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της ασφάλειας στον χώρο"

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.