Ελλαδα

Νέα σχέση για τον Απόστολο Λύτρα: «Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί»

«Κάνω προσπάθεια στο να ξεπεράσω την κακοποιητική συμπεριφορά», ανέφερε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα σχέση για τον Απόστολο Λύτρα μετά την αποφυλάκιση
Φωτογραφία Αρχείου © EUROKINISSI

Νέα σχέση για τον Απόστολο Λύτρα μετά την αποφυλάκιση - «Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί και για το θύμα και για τον θύτη», ανέφερε

Νέα σελίδα για τον Απόστολο Λύτρα, μόλις έναν μήνα μετά την αποφυλάκιση του και σχεδόν τέσσερις μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της εν διαστάσει συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Ο Απόστολος Λύτρας, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε νέα σχέση με τη Θεοδώρα Παπαδοπούλου, με την οποία διατηρούσαν φιλικές σχέσεις τα τελευταία 16 χρόνια.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4q8rzxqrpg1)

«Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί και για το θύμα και για τον θύτη» αναφέρει ο Απόστολος Λύτρας

«Πραγματικά η ζωή συνεχίζεται. Όταν κάποιος άνθρωπος υποπέσει σε ένα πολύ μεγάλο παράπτωμα, όπως εγώ, νομίζω ότι αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβουμε τι οδήγησε σε αυτή τη συμπεριφορά. Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί και για το θύμα και για τον θύτη», ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Λύτρας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4q95osu2imp)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν κρύβω τη σχέση μου. Κάνω προσπάθεια στο να ξεπεράσω την κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος να συνεχίσει τη ζωή του».

Από την πλευρά της, η Θεοδώρα Παπαδοπούλου σε δήλωσή της στην ίδια εκπομπή δήλωσε: «Με τον Αποστόλη γνωριζόμαστε εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια. Ήμουν δίπλα του σε όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασε. Είμαστε εδώ και έναν μήνα σε σχέση κάτι που μας κάνει ευτυχισμένους και τους δύο».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.