Ελλαδα

«Μας βίασε όταν ήμασταν παιδιά»: Τι υποστηρίζουν τα δύο αδέλφια για τη δολοφονία του 28χρονου στην Κυψέλη

Οι αρχές αναζητούν συγγενικά τους πρόσωπα

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπο από το βίντεο ντοκουμέντο
Δολοφονία στην Κυψέλη: Τι υποστηρίζουν τα δύο αδέλφια για το κίνητρο

Δολοφονία στην Κυψέλη: Τι υποστηρίζουν τα δύο αδέλφια για το κίνητρο - Κατέθεσαν στις αρχές ότι το θύμα τούς είχε βιάσει σε μικρή ηλικία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε ο 28χρονος άνδρας από δύο νεαρούς συγγενείς του τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (7.10) στην Κυψέλη.

Τα δύο αδέρφια ηλικίας 17 και 19 ετών υποστήριξαν πώς αιτία της δολοφονικής επίθεσης στην Κυψέλη ήταν το γεγονός πως σε ηλικία τεσσάρων ετών το θύμα τους είχε βιάσει. Χθες Δευτέρα μόλις έμαθαν ότι ήρθε στην Αθήνα από την Αλβανία έσπευσαν να τον συναντήσουν, διαπληκτίστηκαν μαζί του και τράβηξαν μαχαίρια. Ο 19χρονος σύμφωνα με την κατάθεση κρατούσε κινητοποιημένο τον 28χρονο ενώ ο 17χρονος αδερφός του τον μαχαίρωνε στο λαιμό.

Δολοφονία στην Κυψέλη: Συγγενικά τους πρόσωπα αναζητούν οι αρχές

Οι δύο νεαροί πέταξαν τα μαχαίρια σε σημείο κοντά στον τόπο της δολοφονίας και εξαφανίστηκαν. Περίπου μία ώρα αργότερα και ενώ οι αστυνομικοί αναζητούσαν βίντεο και μαρτυρίες για το περιστατικό, τα αδέρφια μαζί με τη μητέρα τους εμφανίστηκαν στο αστυνομικό τμήμα Κυψέλης όπου και παραδόθηκαν. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση ακόμη δεν έχουν επιβεβαιώσει την ιστορία που κατέθεσαν τόσο 17χρονος όσο και ο 19χρονος, αναζητώντας συγγενικά τους πρόσωπα σε μία προσπάθεια να ξεκαθαρίσουν τους λόγους που τους οδήγησαν στο έγκλημα.

Βίντεο ντοκουμέντο από το έγκλημα στην Κυψέλη

Ο 28χρονος εντοπίστηκε σε λίμνη αίματος λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας στην Κυψέλη (7/10) από διερχόμενο περιπολικό της Τροχαίας. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το βίντεο ντοκουμέντο, που είδε το φως της δημοσιότητας, δείχνει τους τρεις άνδρες να τσακώνονται. Οι θύτες στριμώχνουν το θύμα τους και αρχίζουν να τον ξυλοκοπούν. Στη συνέχεια ο 28χρονος προσπαθεί να διαφύγει, με τα δύο αδέρφια να τον ακολοθούν και να τον μαχαιρώνουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4q7f9ierkc1)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.