Ελλαδα

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 28χρονου στην Κυψέλη

Προσοχή σκληρές εικόνες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 28χρονου στην Κυψέλη

Με πολλαπλές μαχαιριές σκότωσαν τον 28χρονο ξάδερφό τους τα αδέλφια ηλικίας 17 και 19 ετών, στον πεζόδρομο της Χανίων στην Κυψέλη.

Ο 28χρονος εντοπίστηκε σε λίμνη αίματος λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας στην Κυψέλη (7/10) από διερχόμενο περιπολικό της Τροχαίας. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το βίντεο ντοκουμέντο, που είδε το φως της δημοσιότητας, δείχνει τους τρεις άνδρες να τσακώνονται. Οι θύτες στριμώχνουν το θύμα τους και αρχίζουν να τον ξυλοκοπούν. Στη συνέχεια ο 28χρονος προσπαθεί να διαφύγει, με τα δύο αδέρφια να τον ακολοθούν και να τον μαχαιρώνουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

«Ο άνθρωπος δεν είχε καταλάβει τι είχε γίνει, έτρεχαν παντού αίματα» λέει αυτόπτης μάρτυρας για το έγκλημα στην Κυψέλη

Aυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, μίλησε στον ΑΝΤ1 και ανέφερε: «Τον είδα που ερχόταν από εκεί (το στενό) και έπεσε κάτω ο άνθρωπος. Γινόταν χαμός από κόσμο, στην αρχή νόμιζαν ότι το μαχαίρωμα έγινε σε λεωφορείο που βρισκόταν εκεί στον δρόμο, αλλά είχε γίνει από το στενό (οδό Χανίων)».

«Κατάλαβα κατευθείαν ότι τον μαχαίρωσαν, του έτρεχαν τα αίματα. Ο άνθρωπος δεν είχε καταλάβει τι συνέβη, δεν είχε συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει, ήταν ζεστός. Δεν είπε κάτι, δεν ακουγόταν κιόλας μέσα σε τόσο κόσμο. Το ασθενοφόρο ήρθε σε 10 λεπτά, αλλά νωρίτερα είχαν έρθει διασώστες με μηχανή, μέχρι τότε είχε τις αισθήσεις του, κούναγε τα χέρια του. Δεν γνώριζα αν έμενε στην περιοχή το θύμα», κατέληξε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Πάντως, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. η υπόθεση εμφανίζει αρκετά κενά ως προς τα κίνητρα ενώ ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί πως δράστης είναι ο 17χρονος. Πρόκειται για δύο κομβικής σημασίας κομμάτια της έρευνας στα οποία ρίχνουν βαρύτητα οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.