Ελλαδα

Έγκλημα στην Κυψέλη: Δύο αδέλφια ομολόγησαν ότι σκότωσαν τον θείο τους

Τα κενά στην ομολογία και οι έρευνες των αρχών

Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Έγκλημα στην Κυψέλη με θύμα 28χρονο - Δύο αδέλφια υποστηρίζουν ότι τον σκότωσαν - Κενά στην ομολογία εντοπίζουν οι αρχές

Δύο αδέλφια, ηλικίας 17 και 19 ετών, ομολόγησαν πως σκότωσαν τον 28χρονο θείο τους στην Κυψέλη, επειδή τους κακοποιούσε.

Η υπόθεση διερευνάται από τους αστυνομικούς καθώς υπάρχουν αρκετά κενά. Το θύμα εντοπίστηκε εν ζωή στη συμβολών της οδού Χανίων με την οδό Πατησίων στην Κυψέλη. Έφερε τουλάχιστον ένα βαθύ τραύμα στο λαιμό και αν και μεταφέρθηκε έγκαιρα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ο 28χρονος κατέληξε. Ενώ οι αστυνομικοί αναζητούσαν μαρτυρίες από το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 28χρονος προκειμένου να ξεκινήσουν να συγκεντρώνουν τα κομμάτια αυτού του παζλ, ο 17χρονος και ο 19χρονος, μαζί με τη μητέρα τους, παρουσιάστηκαν στο αστυνομικό τμήμα Κυψέλης.

Κυψέλη: Ένας 17χρονος και ο 19χρονος αδελφός του ομολόγησαν το έγκλημα - Ποιο το κίνητρο

Εκεί, κατήγγειλαν πως ο 17χρονος τον μαχαίρωσε στο λαιμό και ο 19χρονος τον είχε ακινητοποιημένο. Τα δύο αδέλφια υποστήριξαν πως ο 28χρονος θείος τους, ήταν κακοποιητικός απέναντι τους. Διευκρίνισαν πως δεν αναφέρονταν σε σεξουαλική κακοποίηση αλλά στη συμπεριφορά του, καθώς ο 28χρονος τους ξυλοκοπούσε χωρίς λόγο και αιτία, αναφέροντας ταυτόχρονα πως συχνά το θύμα έπινε.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν τα καταγγελλόμενα των δύο νεαρών αδελφών στέκουν και εάν το έγκλημα έγινε όπως οι νεαροί υποστηρίζουν. Το πτώμα του θύματος μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική υπηρεσία για εξέταση που αναμένεται να γίνει σήμερα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να σχηματισθεί ο πλήρης φάκελος της δικογραφίας. Οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα, ο μεν 17χρονος στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών, ο δε 19χρονος στον Εισαγγελέα Αθηνών.

Πάντως, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. η υπόθεση εμφανίζει αρκετά κενά ως προς τα κίνητρα ενώ ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί πως δράστης είναι ο 17χρονος. Πρόκειται για δύο κομβικής σημασίας κομμάτια της έρευνας στα οποία ρίχνουν βαρύτητα οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.