Ελλαδα

Υπό έλεγχο η φωτιά στον Πειραιά - Το εγκαταλελειμμένο κτίριο καταστράφηκε ολοσχερώς

Είχε σταλεί μήνυμα 112 στους κατοίκους - Οι καπνοί ήταν αποπνικτικοί στην περιοχή

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Υπό έλεγχο η φωτιά στον Πειραιά
Υπό έλεγχο η φωτιά στον Πειραιά © Piraeus Press

Υπό έλεγχο η φωτιά στον Πειραιά - Το εγκαταλελειμμένο κτίριο καταστράφηκε ολοσχερώς

Yπο έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Κέκροπος και Κασιμάτη στον Πειραιά πίσω από το Σταθμό του Ησάπ.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε στον Πειραιά γύρω στις 18:30 το απόγευμα ενώ στην κατάσβεσή της επιχείρησαν 40 πυροσβέστες με 9 οχήματα εκ των οποίων τα δύο βραχιονοφόρα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4psg8d8rbkx)

Να σημειωθεί ότι λίγο μετά τις 19:45, ήχησε στα κινητά των κατοίκων της περιοχής μήνυμα από το 112 με οδηγίες για κλείσιμο των παραθύρων, προκειμένου να προστατευθούν από τους πυκνούς καπνούς εξαιτίας της φωτιάς που ήταν σε εξέλιξη. Στο μήνυμα από την Πολιτική Προστασία αναφερόταν: «Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Κέκροπος στον Πειραιά, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ. Καπνός στην ευρύτερη περιοχή. Κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείστε τις οδηγίες των Αρχών».

Η προειδοποίηση για τους κατοίκους της Αθήνας

Το κτήριο κάηκε ολοσχερώς και οι καπνοί είχαν σκεπάσει ακόμη και το λιμάνι ενώ είχε διακοπεί λόγω του περιστατικού η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Κέκροπος, από το ύψος της Γούναρη έως την οδό Αλιπέδου. Πτήσεις εκτελούσε και ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.

Να σημειωθεί ότι πια κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια σε ολόκληρη τη Γραμμή Γραμμή 1 του Μετρό «Πειραιάς - Κηφισιά - Πειραιάς» σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ.

Μεγάλη φωτιά σε διώροφο κτίριο στο Λιμάνι του Πειραιά

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.