Ελλαδα

Serial killer αποκεφαλίζει γάτες στην Κυψέλη - «Αν συνεχίσεις το τάισμα, θα σκοτώσω κι άλλα»

Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. - Ερευνάται υλικό από κάμερες της περιοχής

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εύβοια: Σκότωσαν μικρά γατάκια και τα πέταξαν σε κάδο σκουπιδιών
© Unsplash+/ Getty Images

Κυψέλη: Άτομο σκοτώνει γατάκια επειδή τα ταΐζουν - Άφησε απειλητικό σημείωμα - Η αστυνομία ερευνά υλικό που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας

Την κινητοποίηση των αστυνομικών έχει προκαλέσει η ανεύρεση μιας νεκρής γάτας, δίπλα στην οποία μάλιστα άγνωστος άφησε σημείωμα αναφέροντας πως εάν οι κάτοικοι συνεχίσουν να ταΐζουν αδέσποτα, θα προχωρά στη θανάτωση ενός γατιού κάθε ημέρα.

Το περιστατικό καταγράφηκε στην οδό Σπετσών στην Κυψέλη, όπου περίοικοι εντόπισαν χθες, Κυριακή, μια νεκρή γάτα με τραύμα στο λαιμό. Το ανατριχιαστικό σημείωμα όμως που εντοπίστηκε δίπλα της, τους ώθησε να ενημερώσουν τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.

Ο άνθρωπος που έχει γράψει το σημείωμα, επισημαίνουν οι αστυνομικοί, προφανώς ενοχλείται από την παρουσία των αδέσποτων ζώων, τα οποία περίοικοι ταΐζουν για να μην πεθάνουν από την πείνα και τη δίψα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4pn33gsob29)

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το απειλητικό σημείωμα, είναι γραμμένο στα ελληνικά με καλά γράμματα, με τους αστυνομικούς να πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα στην περιοχή αναζητώντας και την παραμικρή μαρτυρία που θα βοηθήσει ώστε να εντοπιστεί ο δολοφόνος του γατιού.

Ήδη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει υλικό από κάμερες της περιοχής, αναζητώντας το παραμικρό στοιχείο που θα βοηθήσει στις έρευνές τους. 

Προς το παρόν, στην περιοχή, δεν έχουν καταγραφεί ανάλογα περιστατικά προς το παρόν θανάτωσης μικρών ζώων, με τους αστυνομικούς να πιστεύουν πως ενδεχομένως να πρόκειται για έναν μιμητή του 31χρονου που συνελήφθη στον Βόλο για θανατώσεις ζώων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.