Ελλαδα

Κατέρρευσε η οροφή σε νηπιαγωγείο στο Γραμματικό

Λίγη ώρα μετά το σχόλασμα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κατέρρευσε η οροφή σε νηπιαγωγείο στο Γραμματικό λίγη ώρα μετά το σχόλασμα

Λίγη ώρα μετά το σχόλασμα καταγράφηκε η κατάρρευση ψευδοροφής σε αίθουσα νηπιαγωγείου στο Γραμματικό, το οποίο στεγάζεται κάτω από τις εξέδρες γηπέδου.

Η αντιπολίτευση του Δήμου Μαραθώνα καταγγέλλει ότι το κτήριο του νηπιαγωγείου στο Γραμματικό είναι ακατάλληλο για τη φιλοξενία παιδιών και έχει ελλιπή νομιμοποιητικά έγγραφα. Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Αριστείδης Παπουτσής, υποστήριξε ότι εδώ και μήνες ζητούν επίσημα τα απαραίτητα έγγραφα από τον Δήμο, χωρίς όμως να τα έχουν λάβει ακόμη. Η παράταξή του «Εμείς-Μαραθώνας» απέστειλε επιστολή στο γραφείο του Πρωθυπουργού και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, ζητώντας άμεσο έλεγχο της καταλληλότητας του χώρου.

«Θα αποδοθούν ευθύνες όπου χρειάζεται» λέει ο δήμαρχος Μαραθώνα

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Στέργιος Τσίρκας, σε ανάρτησή του στο Facebook εκφράζει τη λύπη και την ανησυχία του για το περιστατικό. «Σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται ψυχραιμία και συνεργασία για να επιλυθούν τα προβλήματα και να αποδοθούν οι ευθύνες όπου χρειάζεται. Σε καμία περίπτωση δεν το αντιμετωπίζουμε σαν ένα μικρό πρόβλημα, αντιθέτως από την πρώτη στιγμή βρέθηκα στο σχολείο και κίνησα τις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν».