Ελλαδα

Σεπόλια: 15χρονος και 18χρονος διακινούσαν ναρκωτικά έξω από Δημοτικό

Ο ανήλικος εκτελούσε τις εντολές του μεγαλύτερου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Σεπόλια: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών - Ο ρόλος του 15χρονου και οι δηλώσεις των κατοίκων

Χειροπέδες έβαλαν οι αρχές σε έναν 15χρονο και τον 18χρονο φίλο του, που διακινούσαν ναρκωτικά έξω από Δημοτικό Σχολείο στα Σεπόλια

Σύμφωνα με το Mega, νεαρός εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το Δημοτικό Σχολείο στην περιοχή των Σεπολίων με μια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ναρκωτικών, την οποία είχε αγοράσει από τον 15χρονο. Όπως προέκυψε, η είσοδος του σχολικού συγκροτήματος χρησιμοποιούνταν από τους δύο νεαρούς ως σημείο συνάντησης με τους ενδιαφερόμενους για αγορά ναρκωτικών ουσιών. 

Για 10 ευρώ ο ανήλικος εκτελούσε τις εντολές του μεγαλύτερου και διακινούσε τα ναρκωτικά σε όποιον είχε κλείσει ραντεβού μαζί του. Στην κατοχή των νεαρών βρέθηκαν συσκευασμένα ναρκωτικά, 60 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα ενώ συνελήφθη και ο πατέρας του 15χρονου για παραμέληση εποπτείας.

Σεπόλια: «Έχει γίνει επικίνδυνη η κατάσταση» λένε οι κάτοικοι

Κάτοικοι των Σεπολίων χαρακτηρίζουν επικίνδυνη την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. «Γίνονται κάτι περιστατικά εκεί και τα λοιπά. Κάθονται παρέες μεγάλων παιδιών και καπνίζουν κανονικά τσιγάρα μπορεί και άλλα πράγματα. Μπορεί να γίνει κανένας τσακωμός. Απλά είναι λίγο φοβιστικό μη γίνει σε μας κάτι ξέρω’ γω. Βλέπω δραστηριότητά εκεί πάνω γιατί περνάω από εκεί για να πάω στο πάρκο δίπλα έχω δει πολλά πράγματα. Γίνεται χαμός θα πρέπει να προσέχουμε εμείς οι γονείς. Ανησυχούμε γιατί βλέπουμε πολλά μικρά παιδιά που βλέπουν πράγματα που δεν πρέπει», υποστηρίζουν κάτοικοι της περιοχής. 

Υποστήριξαν ακόμη ότι αποφεύγουν να κυκλοφορούν στην περιοχή όταν πέφτει η νύχτα.