Ελλαδα

Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ πέντε άτομα που ήπιαν καυστικό υγρό αντί για τσικουδιά

Μετά από κέρασμα σε μπαρ ξενοδοχείου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ηράκλειο Κρήτης: Στη ΜΕΘ πέντε άτομα που ήπιαν καυστικό υγρό αντί για τσικουδιά - Μετά από κέρασμα σε μπαρ ξενοδοχείου

Καυστικό υγρό αντί για αλκοόλ και συγκεκριμένα, αντί για τσικουδιά, κατανάλωσαν σε μπαρ ξενοδοχείου στο Ηράκλειο Κρήτης έξι άτομο, πέντε εκ των οποίων νοσηλεύονται στην Εντατική.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο μπαρ γνωστού ξενοδοχείου στις Γούβες διασκέδαζε μια παρέα τουριστών μαζί με εργαζόμενους της επιχείρησης στο Ηράκλειο Κρήτης. Η 29χρονη μπαργούμαν, θέλοντας να κεράσει την παρέα των δύο Άγγλων, 69 και 67 ετών, ενός Γερμανού 35 ετών και δύο ακόμα ατόμων που εργάζονταν στο ξενοδοχείο, 45 και 38 ετών, του σέρβιρε σε σφηνάκια ένα υγρό που βρήκε σε γυάλινο μπουκάλι στο ψυγείο, νομίζοντας ότι επρόκειτο για τσικουδιά. Η νεαρή κοπέλα σέρβιρε σε ένα ποτήρι και για τον εαυτό της. Οι πέντε άντρες παρουσίασαν τα πρώτα συμπτώματα, ενώ η μπαργούμαν δεν είχε προλάβει να καταναλώσει το δικό της ποτό. Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ. 

Ηράκλειο Κρήτης: Δικογραφία σε βάρος της 29χρονης που κέρασε την παρέα

Σύμφωνα με το διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιώργο Χαλκιαδάκη, τέσσερα από τα άτομα αυτά εισήχθησαν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και ένα στη μονάδα του Βενιζελείου με οίδημα στο λάρυγγα, ενώ το 6ο άτομο, η 29χρονη μπαργούμαν, δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στις δύο μονάδες εντατικής θεραπείας και η αναπνοή τους υποστηρίζεται μηχανικά.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Χερσονήσου συνέλαβαν το διευθυντή του ξενοδοχείου ενώ σχηματίζεται δικογραφία και για την29χρονη μπαργουμαν καθώς και για τον 38χρονο εργαζόμενο, ενώ κατασχέθηκε το επίμαχο υγρό προκειμένου να ελεγχθεί από το Γενικό Χημείο του Κράτους.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ