Ελλαδα

Επελαύνει η κακοκαιρία Cassandra: 112 στους κατοίκους των Φιλιατών

Προβλήματα στην Κέρκυρα, πτήση επέστρεψε στο «Βενιζέλος» - Οι περιοχές που πλήττονται

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επελαύνει η κακοκαιρία Cassandra: 112 στους κατοίκους των Φιλιατών

Επελαύνει η κακοκαιρία Cassandra: 112 στους κατοίκους των Φιλιατών - Προβλήματα στην Κέρκυρα, πτήση επέστρεψε στο «Βενιζέλος» - Οι περιοχές που πλήττονται 

Ξεκίνησε από τα βορειοδυτικά η επέλαση της κακοκαιρίας Cassandra με το 112 να στέλνει μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στις Φιλιάτες Θεσπρωτίας.

Η κακοκαιρία Cassandra έχει σαρώσει ήδη μεγάλο μέρος των Δυτικών Βαλκανίων και τα έντονα φαινόμενα κατηφόρισαν ήδη στην χώρα μας και πολιορκούν τη βορειοδυτική Ελλάδα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4n6jsz8b7bl)

Στην Κέρκυρα προβλήματα δημιουργούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν το νησί από τις 6:30 το απόγευμα. Ισχυρές καταιγίδες έχουν δημιουργήσει πλημμυρικά φαινόμενα στην παλιά πόλη ενώ υπάρχουν πτώσεις κλαδιών από δέντρα σε δρόμους, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να εργάζεται πυρετωδών ξα καθαρίσει τους δρόμους.

Πριν από λίγο πλημμύρισε η ρεσεψιόν μεγάλου ξενοδοχείου στο τουριστικό χωριό Μεσσόγγι.

Λόγω της καταιγίδας, η πτήση 286 της Aegean Αθήνα-Κέρκυρας ήταν αδύνατο να προσεγγίσει το αεροδρόμιο και επιστρέφει στο Ελ.Βενιζέλος, ενώ προβλήματα φαίνεται να αντιμετωπίζουν κι άλλες πτήσεις.

Οι αμέσως επόμενες ώρες θα είναι οι πιο επικίνδυνες για τη δυτική Ελλάδα. Διότι θα έχουμε ισχυρότατες βροχές και καταιγίδες. Προσοχή απαιτείται αρχικά σε βόρειο Ιόνιο, Ήπειρο και από το βράδυ και στο υπόλοιπο Ιόνιο και τη δυτική Στερεά. Μέσα στη νύχτα θα βρέξει και στη βορειοδυτική Πελοπόννησο.

Πηγή: ΕΡΤ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.