Ελλαδα

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της

Τι έδειξε ο απεικονιστικός έλεγχος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρινέλλα
Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα © ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της 

Νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας εκδόθηκε από το νοσοκομείο Υγεία, εκεί όπου νοσηλεύεται από την περασμένη εβδομάδα στην Μονάδα Εντακτικής Θεραπείας μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Ηρώδειο. Όπως επισημαίνουν οι γιατροί της σπουδαίας ερμηνεύτριας η υγεία της εξελίσσεται ικανοποιητικά.

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Η κατάστασή της εξελίσσεται ικανοποιητικά» αναφέρουν οι θεράποντες ιατροί της Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης και Κωνσταντίνος Σπέγγος.

Τι έδειξε ο απεικονιστικός έλεγχος - Το θετικό σημάδι για τη Μαρινέλλα

Να σημειωθεί ότι χθες το μεσημέρι ολοκληρώθηκε ο νέος απεικονιστικός έλεγχος και παρατηρήθηκε ότι υπάρχει μια μικρή απορρόφηση του αιματώματος, υπάρχει δηλαδή μια σταδιακή υποχώρηση τους αιματώματος στον εγκέφαλο κάτι που σημαίνει ότι ανταποκρίνεται στη θεραπεία που της δίνουν οι γιατροί αλλά χρειάζεται ακόμα χρόνος.

Επίσης σύμφωνα με το ρεπορταζ, υπάρχει μια βυθιότητα στην ασθενή οπότε η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας μελετάται βήμα-βήμα από τους γιατρούς.

«Αυτά τα βαριά περιστατικά θέλουν χρόνο», είπε η Ματίνα Παγώνη

Η Ματίνα Παγώνη εξήγησε ότι «η κατάσταση της Μαρινέλλας παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή». «Ο οργανισμός της χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει» πρόσθεσε και σημείωσε πως «δεν υπάρχουν σοβαρές επιπλοκές».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4mrc6wxnp6x)

«Μέχρι χθες ήταν σταθερή η κατάστασή της, η οποία παραμένει κρίσιμη. Τονίζω ότι δεν υπάρχουν μείζονες επιπλοκές. Τις μικρές επιπλοκές μπορεί να τις έχει οποιοσδήποτε μέσα στη ΜΕΘ», είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε:

«Αυτά τα περιστατικά τα βαριά, θέλουν χρόνο. Πρέπει να αφήσουμε τον οργανισμό να αντιδρά μόνος του στη φαρμακευτική αγωγή. Έχει όλα τα θετικά μέχρι τώρα. Ας δώσουμε χρόνο, είναι πολύ δυνατή. Έχει και την αγάπη του κόσμου, η θετική ενέργεια έχει σημασία».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.