Ελλαδα

Αγρίνιο: Αιματηρή συμπλοκή με έναν σοβαρά τραυματία

Το χρονικό της επίθεσης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αγρίνιο: Αιματηρή συμπλοκή με έναν σοβαρά τραυματία - Το χρονικό της επίθεσης

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ νεαρών σημειώθηκε στο Αγρίνιο με αποτέλεσμα ένας 20χρονος να τραματιστεί σοβαρά από μαχαίρι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, οι δύο νεαροί έχουν προσωπικές διαφορές και το μεσημέρι της Τετάρτης συναντήθηκαν στην πόλη του Αγρινίου όπου και συνεπλάκησαν.

Αγρίνιο: Αιματηρή συμπλοκή με έναν σοβαρά τραυματία - Το χρονικό της επίθεσης

Αποτέλεσμα, ο ένας να τραυματίσει σοβαρά τον άλλον με μαχαίρι, ενώ και ο ίδιος τραυματίστηκε από χτυπήματα. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου με τραύμα στην κοιλιακή χώρα και αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Από την άλλη, ο 21χρονος δράστης συνελήφθη το βράδυ της ίδιας ημέρας στο σπίτι του, όπου έγινε έρευνα και βρέθηκε το μαχαίρι της επίθεσης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, αλλά διακομίστηκε και αυτός στο νοσοκομείο της πόλης για την παροχή πρώτων βοηθειών καθώς έφερε τραύματα στο κεφάλι και το μάτι. Μάλιστα, υπέβαλε μήνυση κατά του 20χρονου με αποτέλεσμα να συλληφθεί και ο τραυματίας, ενώ αναζητείται και ο αδελφός του σε βάρος του οποίου ο 21χρονος υπέβαλε μήνυση για απειλή και εξύβριση.