Ελλαδα

Βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στη Λεωφόρο Συγγρού

Μπλόκαραν με τζιπ αναβάτες μηχανής και άνοιξαν πυρ

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στη Λεωφόρο Συγγρού - Μπλόκαραν με τζιπ αναβάτες μηχανής και άνοιξαν πυρ

Βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς σε βάρος αναβατών μηχανής στη Λεωφόρο Συγγρού έδωσε στη δημοσιότητα το Mega. 

Σε αυτό καταγράφεται ένα κόκκινο αυτοκίνητο και από πίσω του ένα άλλο ΙΧ μεγάλου κυβισμού με δυο άτομα μέσα σε παράδρομο της Λ. Συγγρού στο ύψος της Λ. Αμφιθέας. Μετά από λίγο, δίπλα από το μαύρο αυτοκίνητο σταμάτησε μία μηχανή με 2 άτομα, έναν 35χρονο και έναν 22χρονο. Ο ένας από τους επιβαίνοντες του μεγάλου αυτοκινήτου κατεβαίνει και αρχίζει να γρονθοκοπεί τον 22χρονο, και ξεκινά μία άγρια συμπλοκή μεταξύ τους. Στη συνέχεια κατεβαίνει και ο δεύτερος και πυροβολεί τον έναν στον ώμο, ενώ μπήκαν πάλι στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Πυροβολισμοί στη Λ. Συγγρού: Οι πρώτες πληροφορίες 

Τα κίνητρα της συμπλοκής των πέντε ατόμων σήμερα τα ξημερώματα σε παράδρομο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος της λεωφόρου Αμφιθέας, αναζητούν οι αστυνομικοί που ερευνούν το περίεργο περιστατικό. Οι δράστες πυροβόλησαν το ένα θύμα, ενώ ξυλοκόπησαν με ιδιαίτερη βιαιότητα το δεύτερο και εν συνεχεία εξαφανίστηκαν.

Η επίθεση έχει καταγραφεί από αρκετές κάμερες ασφαλείας στο σημείο και ήδη το υλικό αναλύεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως διαπιστώνεται από μια πρώτη ανάλυση του υλικού, το μαύρο όχημα σταματά ξαφνικά στη μέση του παραδρόμου της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του αριθμού 255. Ξαφνικά από πίσω, σταματά μια μοτοσικλέτα με δύο επιβάτες. Από το όχημα, κατεβαίνει αρχικά ο οδηγός που επιτίθεται στον οδηγό της μηχανής, ενώ στη συνέχεια βγαίνουν άλλα δύο άτομα από το όχημα. Ο συνοδηγός, μόλις βγαίνει τραβά πιστόλι και πυροβολεί μια φορά κατά του ενός επιβάτη της μηχανής, τον οποίο τραυματίζει στην ωμοπλάτη. Το όπλο του όμως φαίνεται πως μπλοκάρει και επιχειρεί δύο φορές να το επαναφέρει, χωρίς όμως επιτυχία. Ταυτόχρονα οι δύο συνεργοί του ξυλοκοπούν τους επιβάτες της μηχανής και έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα, επιβιβάζονται στο όχημα και εξαφανίζονται. Οι δύο τραυματίες, σαν να μην συμβαίνει τίποτε, επιβιβάζονται στη μηχανή και κινούνται μέχρι το Ασκληπιείο της Βούλας, το οποίο όμως δεν εφημέρευε και κατέληξαν πάλι με τη μηχανή τους στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο της συμπλοκής, εντόπισαν κηλίδες αίματος από τον πυροβολημένο άνδρα, καθώς και έναν κάλυκα και δύο φυσίγγια των 9 mm. Πρόκειται για τα δύο φυσίγγια που απέρριψε ο χρήστης του πιστολιού το οποίο μπλόκαρε, εκτιμούν οι αστυνομικοί και μετέφεραν τα ευρήματα στα εγκληματολογικά εργαστήρια αναζητώντας γενετικό υλικό και αποτυπώματα.

Τα πρόσωπα των δραστών, έχουν καταγραφεί ξεκάθαρα από κάμερες ασφαλείας όπως επίσης και η πινακίδα του οχήματος τους. Πρόκειται για νεαρά άτομα, τα οποία αναζητούνται έως και αυτή την ώρα. Ως προς τα κίνητρα της υπόθεσης, αυτά προς το παρόν, παραμένουν άγνωστα με τους αστυνομικούς να περιμένουν να λάβουν κατάθεση από τα θύματα, προκειμένου να καταλάβουν εάν θύματα και δράστες γνωρίζονταν ή εάν είχε προηγηθεί κάποιο περιστατικό.