Ελλαδα

Ιωνάς Καρούσης: Παιδικός φίλος της Διαμαντοπούλου ο πατέρας του Έλληνα που σκοτώθηκε στο Ισραήλ

H ανάρτηση της πρώην υπουργού

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ίωνας Καρούσης: Παιδικός φίλος της Διαμαντοπούλου ο πατέρας του Έλληνα που σκοτώθηκε στο Ισραήλ

Παιδική φίλη με τον πατέρα του Έλληνα που σκοτώθηκε στο Ισραήλ, Ιωνά Καρούση, είναι όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου.

«Δημήτρη, εγώ και ο αδερφός μου ο Γιάννης, είμαστε κοντά σου», έγραψε η Άννα Διαμαντοπούλου για τον Ιωνά Καρούση εκφράζοντας την συμπαράστασή της.

Η ανάρτηση της Άννας Διαμαντοπούλου

Ο Δημήτρης Καρούσης, ένας από τους σημαντικότερους νευρολόγους στον πλανήτη, έχασε στη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ, τον γιο του. Με τον Δημήτρη είμαστε φίλοι από παιδιά. Δεν υπάρχουν λόγια συμπαράστασης για τον χαμό του μοναχογιού του. Η καταδίκη κάθε μορφής τρομοκρατίας είναι αυτονόητη, απερίφραστη και αδιαπραγμάτευτη. Δημήτρη, εγώ και ο αδερφός μου ο Γιάννης, είμαστε κοντά σου».

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή Γιάφα του Τελ Αβίβ. Ανακοινώνουμε με βαθύτατη θλίψη ότι μεταξύ των θυμάτων της επίθεσης είναι ένας Έλληνας πολίτης, κάτοικος Ιεροσολύμων. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του θύματος» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι ο απολογισμός από τη χθεσινή επίθεση δύο Παλαιστίνιων σε σταθμό τραμ στο Τελ Αβίβ αυξήθηκε σε επτά νεκρούς στη διάρκεια της νύκτας, μετά την ανακοίνωση του θανάτου ενός από τους τραυματίες, ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία.