Ελλαδα

«Χτυπήθηκε με κινήσεις που έδειχναν εμπειρία» - Αυτόπτης μάρτυρας για ξυλοδαρμό 14χρονης στη Γλυφάδα

Η μία από τις εμπλεκόμενες αποβλήθηκε από το σχολείο που φοιτούσε

Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας για το ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα - Η μία από τις εμπλεκόμενες αποβλήθηκε από το σχολείο που φοιτούσε

Συνεχίζονται οι ραγδαίες εξελίξεις όσον αφορά το επεισόδιο ξυλοδαρμού της 14χρονης που έλαβε χώρα στη Γλυφάδα την προηγούμενη εβδομάδα.

Η μία από τις εμπλεκόμενες στο ξυλοδαρμό στη Γλυφάδα αποβλήθηκε από το σχολείο που φοιτούσε

Μάλιστα η μία από τις εμπλεκόμενες στο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα αποβλήθηκε από το σχολείο στο οποίο φοιτούσε. Η απόφαση πάρθηκε προς το τέλος της περασμένης εβδομάδας. Η μαθήτρια από τη στιγμή που δεν μπορεί να συνεχίσει τις σπουδές της στο εν λόγω σχολικό περιβάλλον, θα πρέπει να μεταφερθεί σε άλλο σχολείο της περιοχής.

Η απόφαση αυτή, καθώς και το επεισόδιο του ξυλοδαρμού, έχει ανησυχήσει όμως, τους γονείς στο νέο σχολείο, μήπως και επαναληφθούν αντίστοιχα γεγονότα.

Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος παρενέβη για να χωρίσει τα παιδιά και περιέγραψε τα όσα έζησε, ενώ αναφέρθηκε και στο ενήλικο άτομο με το τατουάζ, το οποίο φαίνεται σε βίντεο να έχει κάποιο ρόλο.

«Χτυπήθηκε με κινήσεις που έδειχναν εμπειρία» - Αυτόπτης μάρτυρας για ξυλοδαρμό 14χρονης στη Γλυφάδα

«Εμείς βρισκόμαστε με τη σύζυγο και τα παιδιά μας σε ένα παγκάκι εδώ δίπλα και τρώγαμε και παρακολουθούσαμε δέκα λεπτά. Είχαν μαζευτεί τα παιδιά και είχαν κάνει έναν κύκλο. Μισά αγόρια, μισά κορίτσια γύρω στα 30 – 40 άτομα. Και έδειχναν ότι προσπαθούσαν να λύσουν κάποιες διαφορές γιατί ήταν στη μέση του κύκλου 4 – 5 κοριτσάκια.

»Στην αρχή εμείς λέγαμε μήπως γυρνάνε κάποιου είδους βιντεοκλίπ γιατί βλέπαμε τα κινητά που τραβάγανε κάτι, κάτι ετοιμάζανε. Μέχρι που μου φωνάζει η γυναίκα μου σε μια στιγμή “τρέχα γιατί θα τη σκοτώσουν την κοπελίτσα“. Γυρνάω και βλέπω να τη χτυπάει ένα κορίτσι. Το συγκεκριμένο παιδί χτυπήθηκε με άσχημο τρόπο, με κινήσεις που έδειχναν εμπειρία. Ήξερε πώς να χτυπήσει και παρενέβην για να σταματήσω αυτή την κατάσταση” δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

»Ανάμεσά τους υπήρχε κάποιος μεγάλης ηλικίας που μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Εγώ τον έκανα γύρω στα 25 ή εκεί τριγύρω και του ζήτησα τον λόγο. “Εσύ τι κάνεις; Γιατί δεν παρεμβαίνεις;” Μου απάντησε “Δεν βλέπεις καλά.

»Προσπαθώ να τους χωρίσω”. Στη συνέχεια κινήθηκαν κατά πάνω μου νευριασμένοι. Άρχισα να φωνάζω ότι είμαι αστυνομικός και ότι έχω καλέσει να έρθουν ενισχύσεις. Και τότε το έβαλαν στα πόδια», σημείωσε