Ελλαδα

Νέες ταυτότητες: 56.205 ραντεβού στο id.gov.gr μέσα σε λίγες ώρες

Άνοιξε η πλατφόρμα - Βήμα βήμα η διαδικασία για τους πολίτες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέες ταυτότητες: Σε λίγες ώρες έχουν κλειστεί 56.205 ραντεβού στη νέα πλατφόρμα id.gov.gr - Αναλυτικά η διαδικασία για τον προγραμματισμό
Σε λίγες ώρες έχουν κλειστεί 56.205 ραντεβού για τις νέες ταυτότητες © Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Νέες ταυτότητες: Σε λίγες ώρες έχουν κλειστεί 56.205 ραντεβού στη νέα πλατφόρμα id.gov.gr - Αναλυτικά η διαδικασία για τον προγραμματισμό 

Έσπευσαν να κλείσουν ραντεβού για την έκδοση νέου τύπου ταυτότητας οι πολίτες, από τις πρώτες κιόλας ώρες της λειτουργίας της νέας πλατφόρμας id.gov.gr. Ειδικότερα, μέχρι στιγμής στο id.gov.gr έχουν κλειστεί 56.205 από τα σχεδόν 422.000 που είναι διαθέσιμα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2024.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι πολίτες μπορούν με τρόπο απλό και φιλικό να προγραμματίζουν ψηφιακά ραντεβού για την έκδοση νέου τύπου ταυτότητας ή την αντικατάστασή της λόγω μεταβολής των στοιχείων, λήξης ισχύος, φθοράς ή παλαιότητας.

Νέες ταυτότητες: Πώς θα κλείσετε ραντεβού

Η διαδικασία για τον προγραμματισμό του ραντεβού:

Αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά για την περίπτωση απώλειας ή κλοπής του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας, ο πολίτης θα πρέπει να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με την αρμόδια Αρχή Έκδοσης, βάσει της διεύθυνσης μόνιμης ή προσωρινής διαμονής του στην Ελλάδα και να ζητήσει τηλεφωνικώς τον προγραμματισμό ραντεβού για την έκδοση νέου δελτίου ταυτότητας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.