Ελλαδα

Τάιλερ ΜακΜπέθ: Ανοίγει γυμναστήριο στο Κολωνάκι

Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη έχει σπουδές στον ιατρικό κλάδο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ
© ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ/EUROKINISSI

Τάιλερ ΜακΜπέθ: Ανοίγει γυμναστήριο στο Κολωνάκι

Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ ΜακΜπέθ ανοίγει γυμναστήριο με την επωνυμία «Barry’s Greece».

Η σύσταση έγινε με αρχικό κεφάλαιο 1.000 ευρώ και έδρα της εταιρείας ορίστηκε η  μεζονέτα την οποία αγοράσαν προ μηνών ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπέθ.

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο σύστασης της εταιρείας, σκοπός της είναι υπηρεσίες γυμναστηρίων, υπηρεσίες γυμναστηρίου ειδικών γυμναστικών (αεροβικής, πιλάτες, γιόγκα κλπ), καθώς υπηρεσίες γυμναστηρίου ανόργανης ή μη γυμναστικής.

Η διάρκεια της εταιρείας ορίζεται σε 30 έτη, ενώ το κεφάλαιό της σε 1.000 ευρώ που διαιρείται σε 100 εταιρικά μερίδια κεφαλαιακών εισφορών, ονομαστικής αξίας 10 ευρώ το καθένα ενώ «βεβαιώνεται από τους συμβαλλόμενους στο παρόν εταίρους ότι είναι ολοσχερώς καταβεβλημένο κατά την σύσταση της».

Το κεφάλαιο εισέφερε, όπως σημειώνεται, ο Tyler Matthew Mcbeth, του James Herbert jr, ο οποίος κατέβαλε 1.000 ευρώ μετρητά και έλαβε 100 εταιρικά μερίδια, ονομαστικής αξίας 10 ευρώ έκαστο.

Περαιτέρω διευκρινίζεται ότι «η διοίκηση της εταιρείας, η διαχείριση γενικά των εταιρικών υποθέσεων και η δικαστική και εξώδικη εκπροσώπηση της εταιρείας ανατίθεται για ορισμένη διάρκεια η οποία ορίζεται στα 30 έτη, στον Tyler Matthew Mcbeth, ο οποίος εκπροσωπεί και δεσμεύει την εταιρεία μεμονωμένα».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την επαγγελματική ιδιότητα του Τάιλερ και το αν είναι νοσηλευτής ή γιατρός, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε πει στο παρελθόν: «Ο τίτλος του είναι Doctor Nursing Practice στην Αμερική, το οποίο είναι αντίστοιχο παθολόγος-γιατρός στην Ευρώπη. Μπορεί να κάνει επεμβάσεις, μπορεί να συνταγογραφήσει κ.λπ. Άρχισε ως νοσοκόμος, νοσηλευτής. Ο Τάιλερ έχει ξοδέψει αρκετά χρόνια της ζωής του στις ΜΕΘ, στα νοσοκομεία. Όταν είχαμε τα lockdowns με τoν Covid, ήταν στην πρώτη γραμμή στις ΜΕΘ, στα νοσοκομεία - στη Νέα Υόρκη ήμασταν τότε. Εγώ οδηγούσα κάθε βράδυ τον Τάιλερ στο νοσοκομείο γιατί έκανε νυχτερινές βάρδιες, και τι μπόνους απολαβές πιστεύεις ότι πήρε στο τέλος της χρονιάς; Μηδέν. Είναι καταξιωμένος άνθρωπος για την ηλικία του στην Ιατρική».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.