Ελλαδα

Μαρινέλλα: Κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές η κατάστασή της

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρινέλλα
Μαρινέλλα: Κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές η κατάστασή της © ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Μαρινέλλα: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της - Συμπλήρωσε τέσσερα 24ωρα στη ΜΕΘ

Τέσσερα 24ωρα στη ΜΕΘ έκλεισε η Μαρινέλλα, μετά το αιμορραγικό εγκεφαλικό που υπέστη ενώ τραγουδούσε στη σκηνή του Ηρωδείου. Το πρωί της Δευτέρας (30.9) εκδόθηκε νέο ιατρικό ανακοινωθέν, στο οποίο οι θεράποντες ιατροί της σημειώνουν ότι η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη. 

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Έχοντας συμπληρώσει τέσσερα 24ωρα, η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές. Οι θεράποντες ιατροί: Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν. 

Η Μαρινέλλα υποβάλλεται σε νέα σειρά εξετάσεων

Νωρίτερα σήμερα, το Mega έκανε λόγο για αισιοδοξία των γιατρών για την υγεία της Μαρινέλλας. Η σπουδαία ερμηνεύτρια αναμένεται να υποβληθεί σήμερα (30.9) σε νέα σειρά εξετάσεων.

Σύμφωνα με το Mega, η Μαρινέλλα δεν έχει χρειαστεί έως τώρα διασωλήνωση, ενώ έχει επαφή με το περιβάλλον. Επιπλέον, οι ενδείξεις για τον τρόπο που ανταποκρίνεται ο οργανισμός της είναι θετικές. Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού παραμένει για 5ο εικοσιτετράωρο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία». Στο πλευρό της Μαρινέλλας βρίσκονται συγγενείς και φίλοι της, αλλά και όλη η Ελλάδα, που στέλνει μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης, με την ευχή να αναρρώσει γρήγορα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4jasrchp4q1)

Όπως ανέφερε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα για εκείνη. «Όσο περνούν αυτά, αυτό είναι υπέρ της ασθενούς», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη για τη Μαρινέλλα.

Μάλιστα πρόσθεσε: «Η κατάσταση είναι σταθερή, σημαίνει πως δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία και σταθεροποιείται. Τα επόμενα 24ωρα θα πρέπει να δούμε, μετά τη δράση της φαρμακευτικής αγωγής, ότι η αιμορραγία αρχίζει και απορροφάται σιγά σιγά».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4izf4rx75q9)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.