Ελλαδα

Κούγιας: Απαράδεκτος ο Δούκας - Καλύτεροι οι Ανδρουλάκης και Γερουλάνος

Όσα δήλωσε για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κούγιας: Απαράδεκτος ο Δούκας - Καλύτεροι οι Ανδρουλάκης και Γερουλάνος - Όσα δήλωσε για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε το πρωί της Κυριακής στο ραδιοφωνικό σταθμό του Real fm και σχολίασε τις εξελίξεις στο πολιτικό τοπίο της χώρας.

Ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονται προ των πυλών. Ενδεικτικά για τη Χαριλάου Τρικούπη τόνισε τα εξής:

«Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ένα τυχαίο κόμμα, δεν ειναι ευκαιριακό κόμμα. Έχει βαθιές ρίζες, βαθιά πολυτική δομή. Όλοι μας έχουμε γίνει κάποια φορά ΠΑΣΟΚ. Η δική μου γενιά βρήκε αποκούμπι στο ΠΑΣΟΚ.

»Εγώ αν θα ψήφιζα, πέρασε από το μυαλό μου το δίλημμα Ανδρουλάκη-Γερουλάνου, για διαφορετικούς λόγους το καθένα. Για τον Χάρη Δούκα τόνισε πως οι καθηγητές Πανεπιστημίου έχουν μια άιγλη που δεν την αξίζουν όλοι, με όσα έχουν δει τα μάτια μου. Είναι , απαράδεκτος θέλει να αποκαθηλώσει αυτόν που τον ανέδειξε. Μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα είναι ο Παύλος Γερουλάνος, Προέρχεται από μια μεγαλοαστική οικογένεια αλλά ο Παύλος έχει ζήσει την ελληνική πραγματικότητα. Έχει παιδεία, είναι προσωπικότητα μπορεί να ενώσει την Αριστέρα».