Ελλαδα

Κούγιας: Απαράδεκτος ο Δούκας - Καλύτεροι οι Ανδρουλάκης και Γερουλάνος

Όσα δήλωσε για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλέξης Κούγιας
© ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ/EUROKINISSI

Κούγιας: Απαράδεκτος ο Δούκας - Καλύτεροι οι Ανδρουλάκης και Γερουλάνος - Όσα δήλωσε για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε το πρωί της Κυριακής στο ραδιοφωνικό σταθμό του Real fm και σχολίασε τις εξελίξεις στο πολιτικό τοπίο της χώρας.

Ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονται προ των πυλών. Ενδεικτικά για τη Χαριλάου Τρικούπη τόνισε τα εξής:

«Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ένα τυχαίο κόμμα, δεν ειναι ευκαιριακό κόμμα. Έχει βαθιές ρίζες, βαθιά πολυτική δομή. Όλοι μας έχουμε γίνει κάποια φορά ΠΑΣΟΚ. Η δική μου γενιά βρήκε αποκούμπι στο ΠΑΣΟΚ.

»Εγώ αν θα ψήφιζα, πέρασε από το μυαλό μου το δίλημμα Ανδρουλάκη-Γερουλάνου, για διαφορετικούς λόγους το καθένα. Για τον Χάρη Δούκα τόνισε πως οι καθηγητές Πανεπιστημίου έχουν μια άιγλη που δεν την αξίζουν όλοι, με όσα έχουν δει τα μάτια μου. Είναι , απαράδεκτος θέλει να αποκαθηλώσει αυτόν που τον ανέδειξε. Μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα είναι ο Παύλος Γερουλάνος, Προέρχεται από μια μεγαλοαστική οικογένεια αλλά ο Παύλος έχει ζήσει την ελληνική πραγματικότητα. Έχει παιδεία, είναι προσωπικότητα μπορεί να ενώσει την Αριστέρα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.