Ελλαδα

Μαρινέλλα: Για τέταρτο 24ωρο στη ΜΕΘ - Γιατί υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία από τους γιατρούς

Οι τελευταίες πληροφορίες για τη σπουδαία ερμηνεύτρια

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μαρινέλλα: Για τέταρτο 24ωρο στη ΜΕΘ - Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία της

Σταθερή αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, που βρίσκεται για τέταρτο συνεχές εικοσιτετράωρο στη ΜΕΘ του ΥΓΕΙΑ, μετά το σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου κατά τη διάρκεια συναυλίας της το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρινέλλα συνεχίζει να έχει επαφή και επικοινωνία με το περιβάλλον της και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την εξέλιξη της πορείας της.

Αν και τα επόμενα εικοσιτετράωρα θεωρούνται εξίσου κρίσιμα, το γεγονός πως δεν υπάρχει επιπλοκή θεωρείται ενθαρρυντικό, ενώ η αιμορραγία απορροφάται.

Η πρώτη αχτίδα φωτός έγινε γνωστή το Σάββατο, καθώς η Μαρινέλλα φαίνεται ότι ανταποκρίθηκε στην ισχυρή θεραπεία για το εγκεφαλικό και ο οργανισμός της να ανταπεξέρχεται στη δύσκολη δοκιμασία.

Μαρινέλλα: Η αιμορραγία απορροφάται - Αναμονή από τους γιατρούς

Όπως ανέφερε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα για εκείνη. «Όσο περνούν αυτά, αυτό είναι υπέρ της ασθενούς», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη για τη Μαρινέλλα.

Μάλιστα πρόσθεσε: «Η κατάσταση είναι σταθερή, σημαίνει πως δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία και σταθεροποιείται. Τα επόμενα 24ωρα θα πρέπει να δούμε, μετά τη δράση της φαρμακευτικής αγωγής, ότι η αιμορραγία αρχίζει και απορροφάται σιγά σιγά».