Ελλαδα

Η σύζυγος του 68χρονου στην Κέρκυρα ομολόγησε ότι τον σκότωσε

«Δεν άντεχα άλλο τους ξυλοδαρμούς» - Όσα είπε στους αστυνομικούς

Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Η σύζυγος του 68χρονου στην Κέρκυρα ομολόγησε ότι τον σκότωσε -  Όσα είπε στους αστυνομικούς 

«Δεν άντεχα άλλο τους ξυλοδαρμούς» φέρεται να ψέλλισε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κέρκυρας η 45χρονη η οποία ομολόγησε πριν από λίγο πως αυτή σκότωσε τον 68χρονο σύζυγο της μέσα στο σπίτι τους στην Κέρκυρα.

Η 11χρονη κόρη τους, που είδε τον πατέρα της μέσα σε μια λίμνη αίματος, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ καθώς οι συγγενείς της, προσπαθούν να την προφυλάξουν και μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν της έχουν αποκαλύψει πως η μητέρα της, ήταν αυτή που σκότωσε τον 68χρονο πατέρα της.

Κέρκυρα: Tο θύμα την κακοποιούσε συχνά - Τι είπε η ίδια στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με την ομολογία της 45χρονης, το θύμα την κακοποιούσε συχνά. Οι ξυλοδαρμοί ήταν συχνοί μέχρι που χθες το βράδυ, έπειτα από έναν ακόμη έντονο τσακωμό τους, με ένα μαχαίρι τον τραυμάτισε θανάσιμα χτυπώντας τον στην ωμοπλάτη. Η νεκροψία που πραγματοποίησε στον χώρο του εγκλήματος ο ιατροδικαστής Γιάννης Αϊβατίδης βοήθησε σημαντικά τους αστυνομικούς οι οποίοι είχαν ήδη διαπιστώσει πως το σπίτι δεν ήταν παραβιασμένο. Συνεπώς ο δράστης, ήταν γνωστός του θύματος.

Η 45χρονη που ήταν παντρεμένη για χρόνια με τον 68χρονο Διονύση Π. στην αρχή αρνείτο πως έχει οποιαδήποτε σχέση με τον θάνατο του συζύγου της. Όμως, υπέπεσε σε αντιφάσεις και λίγο αργότερα, «έσπασε» και ομολόγησε. Σε βάρος της, σχηματίζεται δικογραφία και σήμερα το μεσημέρι, αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Κέρκυρας κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία.