Ελλαδα

Νεκρός 68χρονος στην Κέρκυρα - Η 11χρονη κόρη του βρήκε το πτώμα

Έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο - Έχει προσαχθεί η σύζυγός του

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Νεκρός 68χρονος στην Κέρκυρα με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο - Έχει προσαχθεί η σύζυγός του

Με ιδιαίτερη προσοχή εξετάζουν οι αστυνομικοί τις συνθήκες θανάτου ενός 68χρονου άνδρα στο Πέραμα της Κέρκυρας, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός νωρίτερα σήμερα (28.09) το πρωί. Τη σορό φέρεται να εντόπισε η ανήλικη κόρη του θύματος και ειδοποίησε τη μητέρα της.

Αστυνομικοί αλλά και ο ιατροδικαστής Κέρκυρας Γιάννης Αϊβατίδης βρίσκονται ήδη στο σημείο με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως το θύμα, φέρει ένα τραύμα στην ωμοπλάτη. Το ζευγάρι είχε απασχολήσει αρκετές φορές κατά το παρελθόν για περιστατικά βίας και οι αστυνομικοί έχουν μεταφέρει τη σύζυγο του θύματος για κατάθεση στα γραφεία της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το σπίτι δεν έχει ίχνη παραβίασης ούτε φαίνεται εκ πρώτης όψεως να λείπει κάτι από αυτό. Ο ιατροδικαστής, αναμένεται να ολοκληρώσει την νεκροψία του, μια πρώτη εξέταση του χώρου όπου βρέθηκε νεκρός ο 68χρονος, προκειμένου να ενημερώσει τους αστυνομικούς για τις εκτιμήσεις του. Όλα συγκλίνουν προς την εγκληματική ενέργεια, ωστόσο υπάρχουν ακόμα κάποια κενά που πρέπει να διευκρινιστούν.

Το Πέραμα, βρίσκεται λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Κέρκυρας, με τους αστυνομικούς να αναφέρουν πως στην συγκεκριμένη περιοχή, δεν υπάρχει παραβατικότητα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.