Ελλαδα

Μαρινέλλα: Όσο περνάνε τα 24ωρα τόσο είναι υπέρ της

Εν αναμονή νέου ανακοινωθέντος - Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Μαρινέλλα: Όσο περνάνε τα 24ωρα τόσο είναι υπέρ της - Εν αναμονή νέου ανακοινωθέντος για την υγεία της

«Σταθερή και κρίσιμη» παραμένει η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσαν οι θεράποντες ιατροί της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ακολούθησε νέος κύκλος εξετάσεως και το πρωί της Παρασκευής σημειώθηκε έκτακτο συμβούλιο των γιατρών, ώστε να αποφασιστεί η πορεία που θα ακολουθήσουν ως προς τη θεραπεία της Μαρινέλλας.

Όπως αναφέρουν, προς το παρόν δεν είναι αναγκαία κάποια χειρουργική επέμβαση. Επιπλέον, αναφέρεται πως λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή στην οποία φαίνεται να αντιδρά θετικά.

Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την Μαρινέλλα, είπε στο MEGA η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.

«Για εμάς έχει μεγάλη σημασία ότι όσο περνάνε τα 24ωρα τόσο είναι υπέρ του ασθενούς. Μπαίνουμε στο τρίτο 24ωρο που η κατάσταση είναι σταθερή, σημαίνει πως δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία και σταθεροποιείται», δήλωσε.

«Τα επόμενα 24ωρα θα πρέπει να δούμε, μετά τη δράση της φαρμακευτικής αγωγής, ότι η αιμορραγία αρχίζει και απορροφάται σιγά σιγά».

Όπως δήλωσε η Ματίνα Παγώνη, η ηλικία και το στρες παίζουν σημαντικό ρόλο στην εκδήλωση αιμορραγικών εγκεφαλικών επεισοδίων, τονίζοντας πως «η υπέρταση είναι ένας από τους παράγοντες κινδύνου».