Ελλαδα

Άγνωστοι πυροβόλησαν παγώνι στον αρχαιολογικό χώρο Κνωσού

Βρέθηκαν δύο βολίδες αεροβόλου κι ένα σκάγι στο σώμα του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Δεν είναι ξεκάθαρο πόσοι είναι οι δράστες και πότε συνέβη το περιστατικό

Μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν άνθρωποι του Συλλόγου Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ, όταν εξέτασαν παγώνι στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, το πτηνό εδώ και καιρό δεν μπορούσε να περπατήσει κανονικά, με τις ακτινογραφίες που έκανε να αποκαλύπτουν δύο βολίδες αεροβόλου κι ένα σκάγι.

Άγνωστο πότε και πόσοι πυροβόλησαν το παγώνι

Ο σύλλογος αναφέρει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί αν οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε περισσότερα περιστατικά, ενώ άγνωστη παραμένει η ταυτότητα των δραστών.

Όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση του Συλλόγου Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής – ΑΝΙΜΑ στο Facebook: «Ένα παγώνι από τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού στάλθηκε μέσω του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, επειδή κούτσαινε εδώ και λίγο καιρό. Με έκπληξή μας, εμφανίζοντας την ακτινογραφία, είδαμε δύο βολίδες αεροβόλου κι ένα σκάγι μέσα στο σώμα του! Το ζώο αυτό έχει πυροβοληθεί τρεις φορές, την ίδια ώρα ή διαφορετικές -δεν μπορούμε να ξέρουμε, ούτε αν ο δράστης είναι ένας ή δύο ή τρεις, μέσα ή δίπλα σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους αρχαιολογικούς χώρους της Κρήτης και της Ελλάδας γενικότερα».