Ελλαδα

Συνελήφθη ο παλαιοχριστιανός που άρπαξε το μωρό του από μαιευτήριο

Η διεύθυνση του νοσοκομείου είχε ζητήσει την παρουσία σεκιούριτι

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης
Ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης

Οι γονείς γνώριζαν ότι το μωρό επρόκειτο να μεταφερθεί στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα»

Σε σπίτι στην Ανατολική Αττική εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο αποκαλούμενος «παλαιοχριστιανός» ο οποίος αναζητείτο μαζί με τη σύζυγο του μετά την αρπαγή του παιδιού τους.

Το νεογέννητο κοριτσάκι, βρισκόταν με εισαγγελική εντολή στο μαιευτήριο Αλεξάνδρα και την περασμένη εβδομάδα, θα μεταφερόταν σε άλλο, ειδικό νοσοκομείο. Την ημέρα της μεταφοράς, ο πατέρας του παιδιού, πιθανόν με τη βοήθεια της συζύγου του, άρπαξε το παιδί μέσα από το μαιευτήριο και εξαφανίστηκε, παρά το γεγονός πως η διεύθυνση του παιδιατρικού είχε ζητήσει την παρουσία υπαλλήλων σεκιούριτι για να αποτρέψουν τυχόν προσπάθεια του πατέρα να αρπάξει το παιδί.

Οι τρεις υπάλληλοι «πιάστηκαν στον ύπνο» και ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης πέτυχε να εξαφανιστεί με το βρέφος. Επί ημέρες, οι αστυνομικοί αναζητούσαν τα ίχνη της οικογένειας. Αξιοποιώντας πληροφορίες από πρόσωπα του περιβάλλοντος τους, αλλά και στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, οι αστυνομικοί νωρίτερα σήμερα κατάφεραν και εντόπισαν τον αναζητούμενο άνδρα σε σπίτι στην Ανατολική Αττική.

Αυτή την ώρα, μεταφέρεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του.

               

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.