Ελλαδα

Όλγα Κεφαλογιάννη: Κρίση στον γάμο της με τον Μίνωα Μάτσα

Tι αναφέρει σε ανακοίνωση της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Όλγας Κεφαλογιάννη: Κρίση στον γάμο της με τον Μίνωα Μάτσα 

Δήλωση με αφορμή δημοσιεύματα που μιλούν για τον χωρισμό της από τον Μίνωα Μάτσα εξέδωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη επιβεβαίωνει ότι ο γάμος της περνά κρίση, δηλώνοντας ότι παραμένει αφοσιωμένη στα παιδιά και τα υπηρεσιάκα της καθήκοντα.

Η δήλωση της Όλγας Κεφαλογιάννη

Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω , παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε τον Μάιο του 2021 και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς απέκτησε τα δίδυμα παιδιά του έχει αποφασίσει να κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του parapolitika.gr. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για ύπαρξη τρίτου προσώπου την οποία αντιλήφθηκε η πολιτικός.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε μιλήσει για την γνωριμία της με τον Mίνω Μάτσα, επισημαίνοντας πως «όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμήν, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα».

Όλγα Κεφαλλογιάννη: Στο επίκεντρο κριτικής για χαλιά στο υπουργείο Τουρισμού

Το υπουργείο Τουρισμού απάντησε στα δημοσιεύματα σχετικά με τα ποσά που δόθηκαν για τον εξοπλισμό και την ανακαίνιση στον χώρο υποδοχής επισκεπτών. Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν στην προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού και ειδών για την αναβάθμιση των χώρων υποδοχής επισκεπτών, το υπουργείο Τουρισμού διευκρινίζει τα εξής σε ανακοίνωσή του: «Το υπουργείο Τουρισμού, ως κατεξοχήν υπουργείο εξωστρέφειας, έχει ως βασική αποστολή την προώθηση της εικόνας της χώρας μας. Στο πλαίσιο αυτό, κρίσιμο μέρος των εργασιών του είναι η υποδοχή προσώπων από όλο τον κόσμο που εκπροσωπούν, μεταξύ άλλων, κράτη και φορείς του νευραλγικού αυτού τομέα για την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, κρίθηκε απαραίτητη η ανανέωση του εξοπλισμού και η αναβάθμιση των υποδομών μας, διαδικασία που είχε καθυστερήσει για περισσότερο από μια δεκαπενταετία».

«Η ανανέωση αυτή έγινε με απόλυτη διαφάνεια, ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες και σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις για τις δημόσιες συμβάσεις έργων, προμηθειών και υπηρεσιών. Η βελτίωση των χώρων υποδοχής κρίνεται αναγκαία για τη διασφάλιση της άριστης φιλοξενίας και εξυπηρέτησης των επισκεπτών, στο πλαίσιο δράσεων και εργασιών για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού, καθώς και για την ανάδειξη της θετικής εικόνας της χώρας μας σε διεθνές επίπεδο», προσθέτει το υπουργείο Τουρισμού.