Ελλαδα

Λαύριο: Συμπλοκή με τραυματίες σε ΕΠΑΛ

Η ΕΛΑΣ προχώρησε σε 13 προσαγωγές

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΕΚΑΒ
Ασθενοφόρο © Eurokinissi

Λαύριο: Συμπλοκή με τραυματίες σε ΕΠΑΛ - Η ΕΛΑΣ προχώρησε σε 13 προσαγωγές

Ακόμα ένα περιστατικό βίας ανηλίκων σημειώθηκε σε σχολείο του Λαυρίου.

Λαύριο: Συμπλοκή με τραυματίες σε ΕΠΑΛ - Η ΕΛΑΣ προχώρησε σε 13 προσαγωγές

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία μετά την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι εντός του προαυλίου αλλά και εκτός του σχολικού συγκροτήματος των ΕΠΑΛ στο Λαύριο. Δύο ανήλικοι έχουν τραυματιστεί ελαφρά ενώ οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε δεκατρείς προσαγωγές νεαρών, κάποιοι από τους οποίους δεν είναι μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου.

Προς το παρόν, οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες με τους αστυνομικούς να ενημερώνονται από εκπαιδευτικούς του ΕΠΑΛ Λαυρίου πως δύο ομάδες ατόμων αποτελούμενες από τουλάχιστον 15 άτομα συγκρούονται εντός και εκτός του σχολείου. Μάλιστα, υπήρξε και αναφορά πως κάποιοι εκ των δραστών, κρατούσαν αιχμηρά αντικείμενα, πιθανόν μαχαίρια. Ο ένας ελαφρά τραυματίας από τη συμπλοκή φέρεται να έχει τραύμα από μαχαίρι στο χέρι του, ενώ ο άλλος είναι χτυπημένος στο πρόσωπο και το σώμα. Η πρώτη ενημέρωση αναφέρει πως τα θύματα είναι καλά στην υγεία τους και δεν φαίνεται να διατρέχουν κάποιον κίνδυνο, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν και να προσαγάγουν ως τώρα 13 άτομα.

Η αιτία της συμπλοκής παραμένει άγνωστη με τους αστυνομικούς να έχουν ήδη ξεκινήσει να λαμβάνουν καταθέσεις για το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε σε ένα σχολείο που κατά το παρελθόν, έχουν σημειωθεί άνευ σημασίας μικροπεριστατικά βίας ανάμεσα σε εξωσχολικούς ή και με μαθητές του συγκεκριμένου συγκροτήματος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.