Ελλαδα

Ο καλλιτεχνικός κόσμος δίπλα στη Μαρινέλλα - Τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης

Μόνο σεβασμός για τη μεγάλη κυρία του τραγουδιού που υπέστη εγκεφαλικό επί σκηνής

62224-137655.jpg
Newsroom
13’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο καλλιτεχνικός κόσμος δίπλα στη Μαρινέλλα
Ο καλλιτεχνικός κόσμος δίπλα στη Μαρινέλλα © Αλέξανδρος Μπελτές/ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μαρινέλλα: Ο καλλιτεχνικός κόσμος τής στέλνει μηνύματα αγάπης - Μόνο σεβασμός για τη μεγάλη κυρία του τραγουδιού που υπέστη εγκεφαλικό 

Αγάπη και συμπαράσταση προς τη Μαρινέλλα, τη μεγάλη κυρία του τραγουδιού που υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο στη σκηνή του Ηρωδείου το βράδυ της Τετάρτης (25.09) και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ιδιωτικού νοσοκομείου, εκφράζουν σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αλλά και άνθρωποι που την γνωρίζουν.

Ανάμεσα σε όσους δημοσίευσαν μια ανάρτηση στα social media με τις ευχές τους και την υποστήριξή τους στη Μαρινέλλα ήταν η Νατάσσα Μποφίλιου, που έκανε ένα insta story γράφοντας «Γρήγορη ανάρρωση, αγαπημένη μας».

H Νατάσσα Μποφίλιου για την Μαρινέλλα
H Νατάσσα Μποφίλιου για την Μαρινέλλα

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ανέφερε: «Λυπήθηκα πάρα πολύ, πάρα πολύ. Είμαστε φίλοι και τηλεφωνιόμαστε, μιλούσαμε… Μου έλεγε τα νέα της, της έλεγα τα νέα μου. Την αγαπώ πολύ. Είναι δυνατή, θα το ξεπεράσει. Εύχομαι να είσαι γερή. Εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου περαστικά. Το συντομότερο να βγεις έξω και να είμαστε μαζί». Τις δικές του ευχές για ταχεία ανάρρωση έδωσε και ο Μίνως Μάτσας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4g1jgfa5hp5)

Από την πλευρά του ο Νίκος Χατζηνικολάου έγραψε στη λεζάντα ανάρτησης «Προσεύχομαι για σένα, αγαπημένη μου!».


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία έγραφε: «Αγαπημένη μας κυρία Μαρινέλλα. Με όλο το σεβασμό και την αγάπη που νιώθουμε για εσάς… το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσευχηθούμε! Η σκέψη, η αγάπη και φυσικά οι προσευχές μας είναι μαζί σας».


Η Ρούλα Καρομηλά έγραψε σε story στο προφίλ της «Εύχομαι από καρδιάς να είναι όλα καλά».

H Ρούλα Κορομηλά για την Μαρινέλλα
H Ρούλα Κορομηλά για την Μαρινέλλα

Η Μελίνα Ασλανίδου, επίσης, έκανε ένα insta story λέγοντας: «Η σκέψη όλων μας είναι κοντά σου. Γρήγορα να γίνεις καλά, Μαρινέλλα. Σ' αγαπάμε».

Μελίνα Ασλανίδου για τη Μαρινέλλα
Μελίνα Ασλανίδου για τη Μαρινέλλα

Ο Πασχάλης Τερζής είπε χαρακτηριστικά:«Είχα φίλους mου στο Ηρώδειο. Μου είπαν όσα ξέρουμε. Η Μαρινέλλα είναι παλικάρι και θα βγει νικήτρια. Ανησυχήσαμε όλοι, της ευχόμαστε περαστικά. Να είναι γερή και να είναι κοντά μας».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4g43h50ap09)

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ευχήθηκε επίσης η Μαρινέλλα να γίνει καλά. «Ένιωθε πάντα την αγάπη του κόσμου και ήθελε πάντοτε να είναι αντάξιά της. Καλλιτέχνης εργάτρια. Εύχομαι να επανέλθει. Είχε πάντοτε μια ανάγκη να αγκαλιάσει όλο τον κόσμο. Είναι ένας άνθρωπος εξαιρετικός. Ήταν εμψυχώτρια όλων των υπολοίπων καλλιτεχνών και τους συμβούλευε. Μεγαλοπρεπής, αλλά ταπεινή κυρία».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4g23wmpt6i1)

Ο Πάνος Μουζουράκης θυμήθηκε την τελευταία φορά που συναντήθηκαν: «Θεώρησα μεγάλη τιμή που ασχολήθηκε μαζί μου αυτό το “λιοντάρι” και κάποια στιγμή που με είχε δει μου είπε: “επειδή σε έχω δει σε συνεντεύξεις σου, να παίρνεις τον χρόνο σου για να απαντήσεις και να μην βιάζεσαι”».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4g2o42r259d)

Τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση της τραγουδίστριας έδωσε και ο Χρήστος Μενιδιάτης: «Εύχομαι να ξεπεράσει γρήγορα την περιπέτειά της και να είναι υγιής. Μην εκπλαγείτε, παρ’ όλο τη σοβαρότητα της κατάστασης, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να τη δούμε να τραγουδά πάνω στη σκηνή. Την ξέρω από μικρό παιδί, είναι ένας άνθρωπος πολύ σημαντικός» τόνισε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4g0bq3mru5t)

Η Εύη Δρούτσα συγκινημένη είπε: «Με τη Μαρινέλλα έχουμε κάνει 3 δίσκους, για χρόνια δουλέψαμε μαζί. Ήταν ο δικός μας άνθρωπος, έμπαινε στα σπίτια μας μέσα και θα εξακολουθεί να μπαίνει. Είναι ένας άνθρωπος με πάρα πολύ χιούμορ και χαρά. Είναι ένας άνθρωπος που έτρεχε να βοηθήσει όποιον το είχε ανάγκη».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4g1ft8xlobl)

Η Σοφία Βόσσου έγραψε στα socila media: «Θεά μου, σημείο αναφοράς μας, ψυχή μου μοναδική, περαστικά, ο Θεός μαζί σου, αγάπη μου».

Στο Ηρώδειο βρισκόταν η Στέλλα Κονιτοπούλου που περιέγραψε όσα είδε και βίωσε εκεί. «Στην αρχή δεν καταλάβαμε κάτι, ούτε επικράτησε πανικός» ανέφερε. «Έφυγε από τη σκηνή και είχε τις αισθήσεις κανονικά, υποβοηθούμενη, αλλά είχε τις αισθήσεις της. Μίλησα με τον Γιώργο τον Ντάβλα που ήταν στο καμαρίνι και μου είπε ότι μιλάει κανονικά» ανέφερε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4g17u9i4pld)

Μαρινέλλα: Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάστασή της

Στο μεταξύ νέο ιατρικό ανακοινωθέν εκδόθηκε από το νοσοκομείο «Υγεία» για την κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας. Σύμφωνα με το ανακοινωθέν, η Μαρινέλλα είναι κλινικά σταθερή, με την κατάστασή της, ωστόσο, να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης Ηλίας Ανδριανάκης», αναφέρει χαρακτηριστικά το ιατρικό ανακοινωθέν. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4g3hairdn4x)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.