Ελλαδα

Πώς συνέβη η παράσυρση του 15χρονου από το τραμ στη Νέα Σμύρνη

Ποια η κατάσταση του νεαρού - Το χρονικό του ατυχήματος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νέα Σμύρνη: Πώς συνέβη η παράσυρση του 15χρονου από το τραμ - Ποια η κατάσταση του νεαρού - Το χρονικό του ατυχήματος

Καλά στην υγεία του είναι ο 15χρονος ο οποίος επέβαινε σε πατίνι όταν προσέκρουσε πλαγιομετωπικά στο τραμ το μεσημέρι της Τετάρτης (25.09) στη Νέα Σμύρνη.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο με το τραμ σημειώθηκε επί της Ελευθερίου Βενιζέλου ανάμεσα στην στάση Μηδείας-Μυκάλης και στην Ευαγγελική Σχολή, με τον 15χρονο να διακομίζεται στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του.

Το παιδί είναι καλά, λέει ο πατέρας του 15χρονου

Ο πατέρας του 15χρονου μίλησε για το τροχαίο στην εκπομπή του STAR, «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Το παιδί είναι καλά, βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Έκανε αξονική και τις απαραίτητες εξετάσεις. Του κάνανε κάποια ράμματα στο κεφάλι και έχει κάποια τραύματα στον ώμο του. Από το τηλέφωνο το έμαθα και εγώ. Ήταν με το πατίνι, πήγε να περάσει την διάβαση και δεν πρόσεξε μου είπε».

Παππούς 15χρονου: «Εχω χάσει έναν γιο σε τροχαίο»

Παράλληλα και ο παππούς του 15χρονου μίλησε στην ίδια εκπομπή: «Το παιδί είναι καλά, του έγιναν κάποια ράμματα και είναι όλα εντάξει. Το έχουν κρατήσει προληπτικά στο νοσοκομείο. Συζητήσαμε με το παιδί, "δεν φταίει ο οδηγός" μου είπε, "εγώ έφταιγα". Προσπάθησε τελευταία στιγμή να στρίψει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ευτυχώς είναι καλά και δεν έπαθε τίποτα σοβαρό. Έχω χάσει έναν γιο από τροχαίο πριν από περίπου 20 χρόνια και ανησυχήσαμε».