Ελλαδα

Απείλησε γιατρούς και τραυμάτισε με ψαλίδι ασθενή στο Νοσοκομείο του Βόλου

Συναγερμός στις αστυνομικές αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νοσοκομείο Βόλου
Απείλησε γιατρούς και τραυμάτισε με ψαλίδι ασθενή στο Νοσοκομείο του Βόλου © ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΛΗΣ / Eurokinissi Sports

Απείλησε γιατρούς και τραυμάτισε με ψαλίδι ασθενή στο Νοσοκομείο του Βόλου - Συναγερμός στις αστυνομικές αρχές

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Πέμπτης (26.9) στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου, όταν μία νεαρή γυναίκα επιτέθηκε με ψαλίδι σε ασθενείς και γιατρούς. 

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο λίγο μετά τις 3 το πρωί της Πέμπτης και ζήτησε να εξεταστεί από ορθοπεδικό στο Νοσοκομείο Βόλο, για πρόβλημα υγείας που φέρεται να αντιμετωπίζει. Επειδή η έλευση του ειδικού ιατρού καθυστέρησε δέκα λεπτά, έβαλε τις φωνές, έβριζε τους γιατρούς και τους ασθενείς και επιτέθηκε με ψαλίδι που έφερε πάνω της σε έναν ασθενή που ανέμενε να εξυπηρετηθεί, τραυματίζοντάς τον.

Τραυμάτισε με το ψαλίδι ασθενή που περίμενε στα Επείγοντα 

Η γυναίκα απειλούσε τους γιατρούς με το ψαλίδι. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο με καθυστέρηση και ζήτησαν από γιατρούς και ασθενείς να υποβάλλουν μήνυση εναντίον της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα είναι γνωστή στις Αρχές, αλλά και στο ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου, καθώς μόλις την περασμένη Δευτέρα νοσηλεύτηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών λόγω υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.