Ελλαδα

Μαρινέλλα: «Το αιμορραγικό εγκεφαλικό είναι δύσκολο», λέει η Ματίνα Παγώνη

«Πριν βγει στη σκηνή είχε το σύμπτωμα», τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρινέλλα
Μαρινέλλα: Το αιμορραγικό εγκεφαλικό είναι δύσκολο, λέει η Ματίνα Παγώνη © ΑΠΕ - ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Μαρινέλλα: Η Ματίνα Παγώνη για το αιμορραγικό εγκεφαλικό που υπέστη η σπουδαία ερμηνεύτρια

Ώρες αγωνίας περνούν η οικογένεια, οι συνεργάτες και οι θαυμαστές της Μαρινέλλας, μετά την κατάρρευσή της ενώ τραγουδούσε στο Ηρώδειο. Η σπουδαία ερμηνεύτρια υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Υγεία». 

Για την κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας μίλησε σήμερα (26.9) στο OPEN η Ματίνα Παγώνη: «Υπέστη ένα αιμορραγικό εγκεφαλικό που σημαίνει ότι είναι ένα δύσκολο εγκεφαλικό. Δεν είναι ισχαιμικό που είναι πιο απλό. Θέλει περισσότερα από 2-3 24ωρα για να δούμε πώς μπορεί να εξελιχθεί η κατάσταση».

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ συμπλήρωσε ότι «υπάρχει η ομάδα γιατρών που την παρακολουθεί και γίνονται συνεχώς εξετάσεις. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πριν βγει στη σκηνή είχε το σύμπτωμα του αιμορραγικού εγκεφαλικού, την έντονη κεφαλαλγία. Αυτό πρέπει να μας προβληματίζει όταν είναι τόσο έντονη μία κεφαλαλγία και ειδικά σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. Ήθελε να ικανοποιήσει το κοινό της και αυτό το άφησε στην άκρη και βγήκε κανονικά στη σκηνή. Να μην ξεχνάμε ότι τα αιμορραγικά εγκεφαλικά επεισόδια είναι δύσκολες καταστάσεις. Θέλουν χρόνο πολύ, θα περιμένουμε».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4fyklgxsrup)

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, που υπογράφει ο γιατρός και στενός της φίλος, Ηλίας Πολιτάκης, «η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22.30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4fylldfjms1)

Η Μαρινέλλα κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου

Η Μαρινέλλα κατέρρευσε ενώ τραγουδούσε στη σκηνή του Ηρωδείου, σε μία συναυλία με πλήθος θεατών, που καταγράφοντας την ερμηνεία της, έμελλε να καταγράψουν και τη στιγμή της λιποθυμίας της. Άμεσα έσπευσε στη σκηνή, ο θεράπων ιατρός της, Ηλίας Πολιτάκης, ο οποίος ήταν ανάμεσα στο κοινό.  Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού είχε επικοινωνία με το περιβάλλον όταν μεταφέρθηκε στο καμαρίνι της από τη σκηνή του Ηρωδείου, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Μετά τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. 

Η κατάρρευση της Μαρινέλλας «πάγωσε» τους θεατές στο Ηρώδειο, που κατέγραφαν με τα κινητά τους τη μοναδική ερμηνεία της. Η είδηση και τα βίντεο αναπαρήχθησαν στα σόσιαλ αστραπιαία. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4flk348s5up)

Η κατάρρευση της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού που σημειώθηκε την ώρα που τραγουδούσε στο Ηρώδειο έχει προκαλέσει σοκ και αγωνία στο πανελλήνιο, με αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης και ευχές για περαστικά να κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανακοίνωση της «Galaxias live Productions» μετά την κατάρρευση της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο

«Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται, καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις.

Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ.»

Η συναυλία στο Ηρώδειο ήταν ένα μουσικό αφιέρωμα στη μακρά πορεία της στο ελληνικό τραγούδι με τη συμμετοχή του Αντώνη Ρέμου και πολυάριθμης ορχήστρας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.