Ελλαδα

Σύλληψη τριών υπαλλήλων ασφαλείας για την αρπαγή του βρέφους από το «Αλεξάνδρα»

Άφαντος παραμένει ο «Παλαιοχριστιανός»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 45χρονος Μανώλης, ο πατέρας της οικογένειας παλαιοχριστιανών στην Κορινθία
Παλαιοχριστιανοί: Σύλληψη υπαλλήλων ασφαλείας για την αρπαγή του βρέφους

Παλαιοχριστιανοί: Σύλληψη υπαλλήλων ασφαλείας για την αρπαγή του βρέφους - Άφαντος παραμένει ο 45χρονος πατέρας

Τρεις υπάλληλοι ασφαλείας συνελήφθησαν από τις αρχές για την αρπαγή του βρέφους των «Παλαιοχριστιανών» από το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα». 

Σύμφωνα με το OPEN, οι τρεις υπάλληλοι ασφαλείας του «Αλεξάνδρα» συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ όπως καταγγέλλουν οι συνάδελφοί τους, αρχικά οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για περισσότερες διευκρινίσεις. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο πατέρας της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών φέρεται να είναι εκείνος που άρπαξε το νεογέννητο παιδί και τη μητέρα του, Σεβαστή και επιβιβαζόμενοι σε ταξί, απομακρύνθηκαν από το νοσοκομείο. Να σημειωθεί ότι το βρέφος με εισαγγελική εντολή δεν μπορούσε να δοθεί στο ζευγάρι των Παλαιοχριστιανών.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4fb9llcly69)

Ότι ενήργησε νόμιμα δηλώνει ο Παλαιοχριστιανός μέσω του δικηγόρου του

Ο «παλαιοχριστιανός» Μανώλης Καλαϊτζιδάκης μιλώντας από κοινού με τον δικηγόρο του, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, ισχυρίστηκε πως ενήργησε νόμιμα παίρνοντας το βρέφος από το «Αλεξάνδρα».

«Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει πράξη με την οποία, ούτε να μου αφαιρείται η γονική μέριμνα ή η επιμέλεια, ούτε να μου απαγορεύεται η προσέγγιση του παιδιού», είπε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης σε δηλώσεις του, με τον δικηγόρο του να σημειώνει: «Δεν μπορώ, για λόγους δικηγορικού απορρήτου να αποκαλύψω πού βρίσκονται, γονείς και βρέφος. Ο κ. Καλαϊτζιδάκης δεν κατηγορείται μέχρι στιγμής για κανένα ποινικό αδίκημα, αν του καταλογιστούν κατηγορίες τότε θα τις αντιμετωπίσουμε. Η εισαγγελία ανηλίκων με διαβεβαίωσε ως δικηγόρο του, ότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής απαγόρευση εις βάρος του για προσέγγιση του παιδιού. Σε κάθε περίπτωση το περιβάλλον στο οποίο διαβιεί το παιδί είναι απολύτως κατάλληλο, έχει τις πρέπουσες συνθήκες και αυτό το διαπίστωσε και εκπρόσωπος της Πρόνοιας η οποία το επισκέφτηκε». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4fcavsmofg1)

Τι είπε ο «παλαιοχριστιανός» για την αρπαγή του βρέφους

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης μίλησε για το περιστατικό στην εκπομπή «Live News» του Mega, στην οποία ανέφερε: «Δεν άφηναν τη γυναίκα μου να πάει στην τουαλέτα. Παρόλο που ήταν εγχειρισμένη, δεν την άφηναν επί πέντε ώρες να πάει στην τουαλέτα. Δεν έχω καμία εισαγγελική εντολή και κανένα μωρό».

«Θα κάνω μήνυση στον κ. Γιαννάκο για όσα είπε. Η γυναίκα μου την ώρα που θήλαζε, πήγαν σεκιουριτάδες με κοινωνικούς λειτουργούς και της πήραν το παιδί, λέγοντάς της πως θα το μεταφέρουν στο "Μητέρα". Όμως, δεν δέχθηκε να το αφήσει», είπε στη συνέχεια.

«Όταν δεν έχω εντολή από κάποιον εισαγγελέα, πώς ακριβώς θα σας δώσω το παιδί μου; Δεν την άφηναν να πάει στην τουαλέτα. Αυτή βγήκε από τον θάλαμο με το παιδί, γιατί δεν μπορούσε να πάει στην τουαλέτα. Την ακολούθησαν κάποιοι σεκιουριτάδες και υγειονομικοί από πίσω και δεν ξέρω τι έγινε από εκεί και πέρα», επισήμανε καταληκτικά.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4eozkht2xf5)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.