Ελλαδα

Αγωνία για τη Μαρινέλλα: Στην Εντατική με βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της σπουδαίας ερμηνεύτριας που κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρινέλλα
© ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ / EUROKINISSI

Μαρινέλλα: Υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ τραγουδούσε στο Ηρώδειο - Η κατάρρευση επί σκηνής και το ιατρικό ανακοινωθέν

Η Μαρινέλλα νοσηλεύεται στην Εντατική του νοσοκομείου «Υγεία», όπου μεταφέρθηκε μετά την κατάρρευσή της στη σκηνή του Ηρωδείου. Η σπουδαία ερμηνεύτρια υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. 

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, που υπογράφει ο γιατρός και στενός της φίλος, Ηλίας Πολιτάκης, «η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22.30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη». 

Η Μαρινέλλα κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου

Η Μαρινέλλα κατέρρευσε ενώ τραγουδούσε στη σκηνή του Ηρωδείου, σε μία συναυλία με πλήθος θεατών, που καταγράφοντας την ερμηνεία της, έμελλε να καταγράψουν και τη στιγμή της λιποθυμίας της. Άμεσα έσπευσε στη σκηνή, ο θεράπων ιατρός της, Ηλίας Πολιτάκης, ο οποίος ήταν ανάμεσα στο κοινό.  Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού είχε επικοινωνία με το περιβάλλον όταν μεταφέρθηκε στο καμαρίνι της από τη σκηνή του Ηρωδείου, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Μετά τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. 

Η κατάρρευση της Μαρινέλλας «πάγωσε» τους θεατές στο Ηρώδειο, που κατέγραφαν με τα κινητά τους τη μοναδική ερμηνεία της. Η είδηση και τα βίντεο αναπαρήχθησαν στα σόσιαλ αστραπιαία. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4flk348s5up)

Η κατάρρευση της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού που σημειώθηκε την ώρα που τραγουδούσε στο Ηρώδειο έχει προκαλέσει σοκ και αγωνία στο πανελλήνιο, με αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης και ευχές για περαστικά να κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανακοίνωση της «Galaxias live Productions» μετά την κατάρρευση της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο

«Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται, καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις.

Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ.»

Η συναυλία στο Ηρώδειο ήταν ένα μουσικό αφιέρωμα στη μακρά πορεία της στο ελληνικό τραγούδι με τη συμμετοχή του Αντώνη Ρέμου και πολυάριθμης ορχήστρας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.