Ελλαδα

Η Μαρινέλλα κατέρρευσε στο Ηρώδειο - Στο νοσοκομείο με βαρύ εγκεφαλικό

Το βίντεο που τάραξε το πανελλήνιο και η ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Η Μαρινέλλα κατέρρευσε στο Ηρώδειο την ώρα που τραγουδούσε - Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για βαρύ εγκεφαλικό

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση ότι η Μαρινέλλα κατέρρευσε στο Ηρώδειο την ώρα της συναυλίας της, το βράδυ της Τετάρτης (25/9).

Η Μαρινέλλα κατέρρευσε στη σκηνή, την ώρα που ερμήνευε το τρίτο τραγούδι της και συγκεκριμένα το: «Τα λόγια είναι περιττά».

Η σπουδαία ερμηνεύτρια μεταφέρθηκε άμεσα σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ενώ η συναυλία αναβλήθηκε. 

Αν και προς το παρόν δεν έχει εκδοθεί επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εξέταση στον μαγνητικό τομογράφο έδειξε ότι έχει υποστεί βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και πως οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες.

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού είχε επικοινωνία με το περιβάλλον όταν μεταφέρθηκε στο καμαρίνι της από τη σκηνή του Ηρωδείου, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Μετά τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. 

Η κατάρρευση της Μαρινέλλας «πάγωσε» τους θεατές στο Ηρώδειο, που κατέγραφαν με τα κινητά τους τη μοναδική ερμηνεία της. Η είδηση και τα βίντεο αναπαρήχθησαν στα σόσιαλ αστραπιαία. 

Η κατάρρευση της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού που σημειώθηκε την ώρα που τραγουδούσε στο Ηρώδειο έχει προκαλέσει σοκ και αγωνία στο πανελλήνιο, με αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης και ευχές για περαστικά να κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανακοίνωση της «Galaxias live Productions» μετά την κατάρρευση της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο

«Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται, καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις.

Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ.»

Η συναυλία στο Ηρώδειο ήταν ένα μουσικό αφιέρωμα στη μακρά πορεία της στο ελληνικό τραγούδι με τη συμμετοχή του Αντώνη Ρέμου και πολυάριθμης ορχήστρας.