Ελλαδα

Podcast: Μηχανικοί στην Πράξη, Πρόγραμμα έμμισθης πρακτικής εργασίας

Ιωάννα Παππά και Σπύρος Λοΐζος, δύο μέλη από το δυναμικό της METLEN Energy & Metals, συζητούν με τη Νεφέλη Μεγκ

nefeli-meg.jpg
Νεφέλη Μεγκ
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Νεφέλη Μεγκ υποδέχεται την Ιωάννα Παππά και τον Σπύρο Λοΐζο, δύο μέλη από το δυναμικό της METLEN Energy & Metals. Το θέμα συζήτησης είναι το πρόγραμμα «Μηχανικοί στην Πράξη», ένα Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης που τροφοδοτεί με νέα ταλέντα την εταιρεία. Πώς ξεκίνησε αυτή η πρωτοβουλία; Πώς καταφέρνει το πρόγραμμα να παρέχει άριστη κατάρτιση στους συμμετέχοντες; Πόσους διαφορετικούς τύπους μηχανικών περιλαμβάνει σήμερα, αλλά και τι επιφυλάσσει στους επόμενους απόφοιτους μηχανικούς που θα εξασφαλίσουν μια θέση σε αυτό.

Η Ιωάννα Παππά, Head of Talent Learning & Development HR στη METLEN Energy & Metals, αποκαλύπτει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το πρόγραμμα και μοιράζεται τα μυστικά του απαιτητικού ρόλου ενός HR.

Ο Σπύρος Λοΐζος, μηχανικός που συμμετέχει στο πρόγραμμα, μιλά για την πορεία του από τις σπουδές μέχρι την ένταξή του στους «Μηχανικούς στην Πράξη». Μοιράζεται την εμπειρία του από τα διάφορα στάδια που πέρασε και εξηγεί γιατί οι 9 στους 10  συμμετέχοντες δηλώνουν ικανοποιημένοι. Από τις αξιολογήσεις μέχρι την ένταξή του στην ομάδα, η εμπειρία του Σπύρου, ενός «Μηχανικού στην Πράξη» της METLEN Energy & Metals, ξετυλίγεται βήμα βήμα μέσα από μία ενδιαφέρουσα συζήτηση Podcast.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ