Ελλαδα

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά πληροφορίες για το δυστύχημα με θύμα τον Διονύση Πρώιο

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διονύσης Πρώιος
Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά πληροφορίες για το δυστύχημα με θύμα τον Διονύση Πρώιο © Youtube

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά πληροφορίες για το δυστύχημα με θύμα τον Διονύση Πρώιο - Η ανακοίνωση 

Πληροφορίες για το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο πρώην παίκτης του MasterChef, Διονύσης Πρώιος, αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.. 

Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά πληροφορίες από πολίτες που μπορεί κάτι να είδαν για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος που είχε ο Διονύσης Πρώιος το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (20.9). 

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. 

Την Παρασκευή 20-9-2024 και περί ώρα 14.00΄, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, στο ύψος της χ/θ 15,000 (προ της εξόδου προς Αττική Οδό) στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, δίκυκλη μοτοσυκλέτα εξετράπη της πορείας της για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και ανετράπη επί του οδοστρώματος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του, ο οποίος διεκομίσθη σε νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες μετά υπέκυψε στα τραύματά του.

Στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης και για τη μόρφωση πληρέστερης εικόνας για τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το εν λόγω τροχαίο ατύχημα, παρακαλούνται τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με το Γ΄ Τμήμα Τροχαίας Β/Α Αττικής στο τηλέφωνο: 2102854400.

«Δεν γνωρίζουμε αν ήταν ατύχημα ή συνέβη κάτι άλλο» λέει στενός φίλος του Διονύση Πρώιου

Ο Διονύσης Πρώιος είχε γίνει γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef φτάνοντας στην τελική 7αδα του ριάλιτι μαγειρικής, ενώ τραγική σύμπτωση αποτελεί το γεγονός πως πέθανε με την ίδια μηχανή που είχε σκοτωθεί ο γιος του παλαιότερα σε τροχαίο δυστύχημα. Ο στενός φίλος του εκλιπόντος, Κίμωνας Πάττας, αμέσως μετά το περιστατικό, κλήθηκε από την οικογένεια του Διονύση Πρώιου για να μεταβεί στο νοσοκομείο ώστε να δει την κατάσταση της υγείας του 58χρονου.

Ο επί 25 χρόνια του Διονύση Πρώιου περιέγραψε στο Happy Day τη στιγμή που έμαθε τα δυσάρεστα νέα για τον φίλο του. «Μου τηλεφώνησε ο αδελφός του από την Αργεντινή την Παρασκευή το απόγευμα και μου είπε ότι δεν έχει επαφή με τον Διονύση και ότι έχει πληροφορίες ότι είναι στο νοσοκομείο, στο "Γεννηματάς" και με ρώτησε αν μπορούσα να πάω από εκεί να δω τι γίνεται» ανέφερε αρχικά στην εκπομπή.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4dewd398255)

«Όταν έφτασα, ο Διονύσης ήταν ακόμα εν ζωή. Ξεψύχησε 10 λεπτά αφού έφτασα. Εκεί ήταν κάποια ξαδέλφη τους και μία κοπέλα που είχε σχέση ο Διονύσης παλιά. Δεν έχουμε την ιατροδικαστική εξέταση αλλά δεν έχουμε ακριβώς το πόρισμα θανάτου, ούτε το πόρισμα της τροχαίας ακόμα. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί, δεν έχει γίνει ακόμα ιατροδικαστική εξέταση για να γνωρίζουμε αν ήταν ατύχημα ή αν συνέβη κάτι άλλο. Πολύ αγαπητός σε πολύ κόσμο και από το MasterChef. Γνωριζόμασταν σίγουρα 25 χρόνια», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Κίμων Πάττας.

Στην Κεφαλονιά θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Διονύση Πρώιου. Την ανακοίνωση έκανε η φίλη του Δομινίκη Κεφαλοπούλου μέσω ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4di7qoqommh)

Ειδικότερα, η κηδεία θα γίνει στον τόπο καταγωγής του και εκεί όπου κηδεύτηκε ο γιος του, στην Κεφαλονιά. Μάλιστα, αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του 58χρονου. Τέλος, όπως αναγράφεται στην ανάρτηση, η οικογένεια του πρώην παίκτη Masterchef κάνει έκκληση να μην διαρρέουν αναληθείς πληροφορίες για τις συνθήκες του τροχαίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.