Ελλαδα

Ανθρωποκυνηγητό για τον «παλαιοχριστιανό» που άρπαξε το βρέφος από το μαιευτήριο

Σε ποιες περιοχές τον αναζητούν οι αρχές

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 45χρονος Μανώλης, ο πατέρας της οικογένειας παλαιοχριστιανών στην Κορινθία
Ανθρωποκυνηγητό για τον παλαιοχριστιανό που άρπαξε το βρέφος

Ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» άρπαξε από το μαιευτήριο το βρέφος που γέννησε η σύζυγός του - Σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών

Έρευνες στην Αθήνα και άλλες περιοχές της χώρας πραγματοποιούν οι αστυνομικοί σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τον «Παλαιοχριστιανό» Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, ο οποίος φέρεται να εισέβαλε νωρίτερα σήμερα (24.9) στο μαιευτήριο Αλεξάνδρα και να άρπαξε το βρέφος που έφερε στον κόσμο η σύζυγος του, πριν λίγο καιρό.

Το παιδί, με εισαγγελική διαταγή είχε αφαιρεθεί από την οικογένεια εξαιτίας των κακών συνθηκών διαβίωσης και σήμερα, επρόκειτο να μεταφερθεί από το μαιευτήριο στο νοσοκομείο «Μητέρα». Σύμφωνα με μαρτυρίες υπαλλήλων του μαιευτηρίου περίπου στις δύο το μεσημέρι και παρά το γεγονός ότι υπάλληλοι της εταιρίας σεκιούριτι που έχει αναλάβει τη φρούρηση του κτιρίου βρίσκονταν σε ετοιμότητα, ο «παλαιοχριστιανός» μπήκε στη μονάδα όπου βρισκόταν το παιδί και το πήρε κάτω από τη …μύτη του προσωπικού.

Εξαφανισμένοι ο παλαιοχριστιανός και η σύζυγός του

Ο Καλαϊτζιδάκης και η σύζυγος του, έχουν εξαφανιστεί παρά το γεγονός πως ο ίδιος προχώρησε σε δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό αρνούμενος πως έχει την οποιαδήποτε σχέση με την αρπαγή του παιδιού, παρά την εισαγγελική εντολή. Οι αστυνομικοί τον αναζητούν στην Κόρινθο, την Άρτα, την Αττική και σε άλλους χώρους όπου υπάρχουν πρόσωπα με τα οποία ερχόταν σε επαφή τον τελευταίο καιρό.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4em34k6b5pt)

Ο αποκαλούμενος παλαιοχριστιανός αλλά και η σύζυγος του - αναφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντος τους - φέρονται να γνώριζαν για τη μεταφορά του παιδιού, αφού είχαν ενημερωθεί από τους υπευθύνους του μαιευτηρίου. Από τις έως τώρα έρευνες δεν έχει εντοπιστεί το παραμικρό σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ..

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.