Ελλαδα

Βίντεο-ντοκουμέντο από τον ομαδικό ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Παρέα 20 ατόμων άφησε την ανήλικη αναίσθητη, υποκινούμενη από δύο συμμαθήτριες της

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βίντεο-ντοκουμέντο από τον ομαδικό ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα
Βίντεο-ντοκουμέντο από τον ομαδικό ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα © Glomex/ert

Βίντεο-ντοκουμέντο από τον ομαδικό ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα - Παρέα 20 ατόμων άφησε την ανήλικη αναίσθητη, υποκινούμενη από δύο συμμαθήτριες της

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε μια 14χρονη κοπέλα στο κέντρο της Γλυφάδας, όταν παρέα άνω των 20 ατόμων την κλωτσούσαν στο κεφάλι, μέχρι που την άφησαν αναίσθητη και αβοήθητη.

Το σοβαρό περιστατικό έγινε σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Γλυφάδας, στην οδό Λαζαράκη, στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου. Η μαθήτρια βρισκόταν εκεί μαζί με δύο φίλες της, όταν δέχτηκε επίθεση από δύο άλλα δεκατετράχρονα κορίτσια. Ακολούθησαν και οι υπόλοιποι, πετώντας την κοπέλα στο έδαφος.

Όπως έγραψε ο Γιώργος Σόμπολος στην Athens Voice, οι δράστες, περικύκλωσαν το κορίτσι, τον χτύπησαν στο κεφάλι και το σώμα με μπουνιές και κλωτσιές ενώ υπό την απειλή χειρότερων χτυπημάτων την ανάγκασαν να γονατίσει στο έδαφος, μιλώντας της ταυτόχρονα απαξιωτικά ενώ κάποιοι εκ των παρευρισκόμενων απείλησαν πως εάν δεν έκανε ότι της ζητούσαν, θα της έβαζαν φωτιά για να την κάψουν ζωντανή.

Βίντεο-ντοκουμέντο από τον ομαδικό ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4ej9ovz5lb5)

Το μαρτύριο της άτυχης κοπέλας, διήρκησε αρκετά λεπτά, με τους δράστες να φεύγουν όταν φοβήθηκαν πως περαστικοί θα καλέσουν το «100». Η ανήλικη μαθήτρια, βρήκε ευκαιρία και κάλεσε συγγενή της, αποκαλύπτωντας τι είχε συμβεί και εκληπαρούσε να έρθουν οι γονείς της να την πάρουν.

Έντρομη η οικογένεια της μαθήτριας, πήγαν στο σημείο και την βρήκαν σε άσχημη κατάσταση. Κατευθείαν την πήγαν στο τμήμα της περιοχής όπου και κατήγγειλαν την απίστευτη επίθεση σε βάρος της, δίνοντας όσο το δυνατό περισσότερα στοιχεία για το περιστατικό.

Η κοπέλα είχε δεχθεί ξανά λεκτική και σωματική επίθεση από τις ίδιες μαθήτριες και φίλες τους, στις 7 Σεπτεμβρίου, όμως δεν είχε γίνει καταγγελία στην αστυνομία.

Η μαθήτρια νοσηλεύεται στο Αγλαΐα Κυριακού, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων δραστών.

Γλυφάδα: Συνελήφθησαν δύο 14χρονες που επιτέθηκαν σε συνομήλική τους

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, η ΕΛ.ΑΣ προέβη στη σύλληψη των δύο 14χρονων κοριτσιών, που επιτέθηκαν και χτύπησαν τη συνομήλική τους.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Αction24» δήλωσε σχετικά με το περιστατικό: ««Ουσιαστικά αυτό το παιδί έφτασε μαζί με τους γονείς του στο Α.Τ. και κατήγγειλε δύο περιστατικά που συνέβησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά και μέσα στον μήνα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4e9b5kp21vl)

Σχετικά με τις συλλήψεις που έγιναν τόνισε ότι η «η 14χρονη ονόμασε τρεις δράστες, τρία συνομήλικα κορίτσια, δύο από αυτά συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου μαζί με τους γονείς τους, σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους για απειλή, για εξύβριση και για σωματικές βλάβες και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι και οι γονείς και τα παιδιά. Αναζητούμε ακόμα ένα άτομο που έχει αναγνωρίσει το παιδί. Σε κάποιες πράξεις όμως, που συνέβησαν στις αρχές του μήνα, ανέφερε ότι της επιτέθηκαν από κοινού με διάφορα άγνωστα άτομα που δεν τα ήξερε».

Τέλος, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ επισήμανε ότι η προανάκριση για τα δύο περιστατικά συνεχίζεται, βασιζόμενη στα στοιχεία που έχουν μέχρι στιγμής συγκεντρωθεί.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.