Ελλαδα

Ιερέας στη Λευκάδα αλυσόδεσε σε βανάκι δύο σκυλιά και τα έσυρε στον δρόμο

Ένα νεόνυμφο ζευγάρι τράβηξε σε βίντεο το περιστατικό

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιερέας στη Λευκάδα αλυσόδεσε σε βανάκι δύο σκυλιά και τα έσυρε στον δρόμο
Ιερέας στη Λευκάδα αλυσόδεσε σε βανάκι δύο σκυλιά και τα έσυρε στον δρόμο © Glomex/Star

Ιερέας στη Λευκάδα αλυσόδεσε σε βανάκι δύο σκυλιά και τα έσυρε στον δρόμο - Ένα νεόνυμφο ζευγάρι τράβηξε σε βίντεο το περιστατικό 

Αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο στο οποίο φαίνονται δύο σκυλιά αλυσοδεμένα να σέρνονται στον δρόμο από ένα βανάκι που οδηγούσε ένας ιερέας στην Λευκάδα.

Η Χριστίνα και ο αγαπημένος της ήταν για μήνα του μέλιτος στη Λευκάδα. Το απόγευμα της Κυριακής, ενώ έκαναν βόλτα με το αυτοκίνητο, τα «εχασαν», όταν ξαφνικά είδαν στο αντίθετο ρεύμα ένα βαν να σέρνει δυο σκύλους δεμένους με αλυσίδες.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4duu35ua46x)

Το ζευγάρι έντρομο σταμάτησε τον ιερέα, με τον οποίο ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση για τις συνθήκες διαβίωσης των ζωντανών, τα οποία ήταν τραυματισμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«H δικαιολογια του ήταν ότι "επειδή είχε κάτι κλαριά δε χωρούσαν τα σκυλιά και πού να τα κουβαλήσω. Τα έδεσα απ' έξω για να τα πάω σπίτι μου". Μας έλεγε ό,τι να' ναι δικαιολογίες και ασυναρτησίες. Πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία εμείς επί τόπου. Δεν φορούσε ράσα εκείνη τη στιγμή. Με το που φτάσαμε στο τμήμα όμως, τσακ εμφανίστηκε με τα ράσα», δήλωσε η Χριστίνα στο Star.

Η ανάρτηση της φιλοζωικής οργάνωσης ΝΕΜΕΣΙΣ

Ταξίδι του μέλιτος έκανε νεαρό ζευγάρι στη Λευκάδα όταν είδαν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο βαν, που το οδηγούσε ένας άνθρωπος του Θεού, παπάς δηλαδή, και πίσω είχε δεμένα με αλυσίδες δύο σκυλιά ,τα οποία έσερνε πάνω στην άσφαλτο ενώ το αίμα από τις πατούσες των δύο σκύλων έσταζε πάνω στον αυτοκινητόδρομο, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Οι πατούσες των δύο ζώων ήταν γεμάτες πληγές από το σύρσιμο πάνω στην άσφαλτο.
Αμέσως ξέχασαν τα …μέλια του ταξιδιού του μέλιτος, σταμάτησαν το παπά, πήραν τηλέφωνο στο ΑΤ της περιοχής Απολλώνιο, το οποίο πήγε αμέσως .

Οδηγήθηκαν και οι τρεις στο αστυνομικό τμήμα, όπου το νεαρό ζευγάρι έκανε τη καταγγελία, συνελήφθη ο δράστης στα πλαίσια του αυτοφώρου και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο δικαστήριο.

Θέλησαν να πάρουν τα δύο σκυλιά για να τα πάνε στο κτηνίατρο αλλά εν τω μεταξύ κατέφθασε ο Αντιδήμαρχος για να υπερασπιστεί τον άνθρωπο του Θεού που είναι συγγενής του και τα πήρε εκείνος. Αλλά ούτε και σήμερα τους ενημέρωσαν που βρίσκονται τα δύο σκυλιά .

Η Νέμεσις ενημερώθηκε από χθες και βρίσκεται σε επικοινωνία με τα παιδιά για όλα τα περαιτέρω .
Να επισημάνουμε, ότι τα φιλοζωικά της περιοχής, που επικοινώνησε το ζευγάρι δεν βοήθησαν καθόλου διότι “είναι εθελοντές και φοβούνται”!!!!!
❤️Η Ομοσπονδία εύχεται στα δύο παιδιά να ζήσουν ευτυχισμένα και πάντα να βοηθούν άτομα αδύναμα, είτε είναι ζώα είτε άνθρωποι”

O ιερέας είναι από την ορεινή Λευκάδα και συνταξιούχος.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη 74χρονος ημεδαπός για υπόθεση κακοποίησης ζώου, σε περιοχή της Λευκάδας.

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες, χθες (22.09.2024), κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Απολλωνίων, 74χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων.

Πιο αναλυτικά, ο 74χρονος συνελήφθη, μετά από σχετική καταγγελία, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα, σε περιοχή της Λευκάδας, έσερνε δύο σκυλιά, ιδιοκτησίας του, έχοντάς τα δεμένα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου που οδηγούσε.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Απολλωνίων, ενώ επιπλέον, σε βάρος του δράστη βεβαιώθηκε και το διοικητικό πρόστιμο των 60.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.