Ελλαδα

Γλυφάδα: Θύμα ομαδικού ξυλοδαρμού έπεσε 14χρονη - Την χτύπησαν στο κεφάλι και στο σώμα με μπουνιές και κλωτσιές

Το κάλεσμα των 25 ατόμων έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γλυφάδα: Θύμα ομαδικού ξυλοδαρμού έπεσε 14χρονη - Την χτύπησαν στο κεφάλι και στο σώμα με μπουνιές και κλωτσιές
© Unsplash

Γλυφάδα: Θύμα ομαδικού ξυλοδαρμού έπεσε 14χρονη - Το κάλεσμα των 25 ατόμων έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Θύμα ξυλοδαρμού από ομάδα τουλάχιστον 25 ατόμων υπό την καθοδήγηση δύο συμμαθητριών της, καταγγέλλει πως έπεσε το βράδυ του Σαββάτου σε κεντρικό σημείο της Βούλας στη Γλυφάδα ανήλικη κοπέλα. Η μαθήτρια γυμνασίου, βρίσκεται σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, μετά την επίθεση που δέχθηκε υποστηρίζοντας μάλιστα πως το …κάλεσμα για την επίθεση σε βάρος της, έγινε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το χρονικό της επίθεσης στη Γλυφάδα

Η πρωτοφανής καταγγελία έγινε στο αστυνομικό τμήμα της Γλυφάδας από τους γονείς της ανήλικης αλλά και του ίδιου του θύματος το βράδυ της ίδιας ημέρας. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στους αστυνομικούς της ασφάλειας, πίσω από την πρωτοφανή επίθεση κρύβονται δύο συμμαθήτριες της άτυχης κοπέλας.

Χωρίς προφανή λόγο και έχοντας δεχθεί ήδη άλλες δύο επιθέσεις από τα κορίτσια τους τελευταίους μήνες, η μαθήτρια γυμνασίου μπήκε εκ νέου στο στόχαστρο των δύο κοριτσιών. Μόνο που αυτή τη φορά ζήτησαν από ομάδα περίπου 25-30 ατόμων να της επιτεθούν, περιστατικό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου σε κεντρικό δρόμο της Βούλας.

Την χτύπησαν στο κεφάλι και στο σώμα με μπουνιές και κλωτσιές

Οι δράστες, περικύκλωσαν το κορίτσι, τον χτύπησαν στο κεφάλι και το σώμα με μπουνιές και κλωτσιές ενώ υπό την απειλή χειρότερων χτυπημάτων την ανάγκασαν να γονατίσει στο έδαφος, μιλώντας της ταυτόχρονα απαξιωτικά ενώ κάποιοι εκ των παρευρισκόμενων απείλησαν πως εάν δεν έκανε ότι της ζητούσαν, θα της έβαζαν φωτιά για να την κάψουν ζωντανή.

Το μαρτύριο της άτυχης κοπέλας, διήρκησε αρκετά λεπτά, με τους δράστες να φεύγουν όταν φοβήθηκαν πως περαστικοί θα καλέσουν το «100». Η ανήλικη μαθήτρια, βρήκε ευκαιρία και κάλεσε συγγενή της, αποκαλύπτωντας τι είχε συμβεί και εκληπαρούσε να έρθουν οι γονείς της να την πάρουν.

Έντρομη η οικογένεια της μαθήτριας, πήγαν στο σημείο και την βρήκαν σε άσχημη κατάσταση. Κατευθείαν την πήγαν στο τμήμα της περιοχής όπου και κατήγγειλαν την απίστευτη επίθεση σε βάρος της, δίνοντας όσο το δυνατό περισσότερα στοιχεία για το περιστατικό.

Ήδη οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής προσπαθώντας να ταυτοποιήσουν τα πρόσωπα των ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση. Η μαθήτρια, βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, καθώς φοβάται να βγει για μια βόλτα έξω από το σπίτι της ή να πάει στο σχολείο αφού πιστεύει πως πάλι, θα πέσει θύμα επίθεσης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.