Ελλαδα

'Εδιωξαν μαθήτρια από σχολείο της Χαλκιδικής γιατί δεν «χωρούσε» στην τάξη

Τι καταγγέλλει ο πατέρας του κοριτσιού

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαθήτρια περπατά προς την είσοδο της τάξης
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINSSI /ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Χαλκιδική: Πατέρας καταγγέλλει ότι έδιωξαν τη μαθήτρια κόρη του από το σχολείο γιατί δεν χωρούσε στην τάξη

Ο πατέρας μαθήτριας δημοτικού καταγγέλλει ότι σχολείο στη Χαλκιδική έδιωξε την κόρη του, αφού το παιδί δεν χωρούσε στην τάξη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πατέρας της μαθήτριας που πήγαινε σε δημοτικό σχολείο στα Σήμαντρα Χαλκιδικής, υποστηρίζει ότι το παιδί δεν έγινε δεκτό επειδή στην τάξη θα ήταν 26 μαθητές, ξεπερνώντας δηλαδή το όριο μαθητών που μπορούν να είναι σε μια αίθουσα. Συνεπώς, η μαθήτρια θα έπρεπε να πάει σχολείο σε άλλο χωριό.

Ο πατέρας καταγγέλλει ότι κλήθηκε η αστυνομία στο σχολείο

Συγκεκριμένα, στις 13 Σεπτεμβρίου, ο πατέρας πήγε το παιδί στο ίδιο σχολείο και ενημερώθηκε ότι η διεύθυνση κάλεσε την αστυνομία για να απομακρύνει το παιδί. Τότε ο πατέρας επέστρεψε στο σχολείο και πήρε τη μαθήτρια μαζί του στη δουλειά. Η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι κλήθηκαν στη σχολική μονάδα, αλλά δε χρειάστηκε να κάνουν κάτι. Ο πατέρας ισχυρίζεται ότι το παιδί τρόμαξε και έκλαιγε και για αυτό προέβη σε καταγγελία, ενώ ζητά να συνεχίσει να φοιτά στο σχολείο και να μη χρειαστεί να αλλάξει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι γονείς πήγαν το παιδί στο ίδιο σχολείο, παρότι είχαν ενημερωθεί ότι πρέπει να πάει σε άλλο. Οι γονείς έμειναν έξω από το σχολείο και περίμεναν να δουν τι θα γίνει. Το παιδί δεν μπήκε στην αίθουσα, βρισκόταν σε έναν χώρο με άλλους εκπαιδευτικούς και όταν οι γονείς είδαν το περιπολικό πήραν τη μαθήτρια και αποχώρησαν.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4aymz8vky2x)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.