Ελλαδα

Βόλος: Νεκρός ο γιος που χτύπησε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του

Βρέθηκε το πτώμα του σε θαλάσσια περιοχή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο και περιπολικό της ΕΛΑΣ
Φωτογραφία Αρχείου © Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi

Βόλος: Νεκρός ο γιος που χτύπησε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του - Βρέθηκε το πτώμα του σε θαλάσσια περιοχή

Στον 40χρονο γιο του 69χρονου που τραυματίστηκε προ ημερών με ψαροντούφεκο στον Βόλο ανήκει η σορός που εντοπίστηκε νωρίτερα σε θάλασσα της περιοχής.

Συγκεκριμένα, το πτώμα του 40χρονου βρέθηκε να επιπλέει στην θαλάσσια περιοχή Πευκάκια Βόλου λίγα 24ωρα αφότου επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr στο σημείο έχουν σπεύσει Αστυνομία, Λιμενικό και ΕΚΑΒ.

Οι Αρχές εξετάζετουν εάν η σορός ανήκει στον 40χρονο γιο που τραυμάτισε προ ημερών τον πατέρα του με το ψαροντούφεκο, ο οποίος και αγνοείται.

Στο σημείο έχει μεταβεί συγγενικό πρόσωπο προκειμένου να γίνει η αναγνώριση του πτώματος. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, στην περιοχή βρέθηκε και το μηχανάκι, με το οποίο είχε διαφύγει, μετά την επίθεση στον πατέρα του.

Να θυμίσουμε πως ο 40χρονος αγνοείται τα τελευταία δύο 24ωρα μετά την επίθεση που έκανε στον πατέρα του με ψαροντούφεκο για οικογενειακές διαφορές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 69χρονος πατέρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας μετά την χειρουργική επέμβαση που του έγινε για την αφαίρεση της βέργας του ψαροντούφεκου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.