Ελλαδα

Καρδίτσα: 62χρονος ασελγούσε επί τρεις μήνες σε 12χρονο αγόρι

Τι κατήγγειλε η αδερφή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
syllipsi.jpg
EUROKINISSI/MOTION TEAM

Καρδίτσα: 62χρονος ασελγούσε επί τρεις μήνες σε 12χρονο αγόρι - Τι κατήγγειλε η αδερφή του

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως ένας 62χρονος άνδρας ασελγούσε επί τρεις μήνες σε βάρος ενός 12χρονου αγοριού σε κοινότητα του Δήμου Μουζακίου στην Καρδίτσα.

Καρδίτσα: 62χρονος ασελγούσε επί τρεις μήνες σε 12χρονο αγόρι - Τι κατήγγειλε η αδερφή του

Η είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε στην Ασφάλεια η αδελφή του ανηλίκου αγοριού. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, ο 62χρονος άνδρας είχε πλησιάσει από τα μέσα Ιουνίου τον 12χρονο στέλνοντάς του γραπτά ερωτικά μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου και από τότε ως και τις 11 Σεπτεμβρίου προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του.

Μετά την καταγγελία της αδελφής του, ο 12χρονος έδωσε κατάθεση παρουσία παιδοψυχιάτρου και επιβεβαίωσε όσα είχε αναφέρει και η αδερφή του. Αμέσως, οι Αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του 62χρονου και προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του, όπου και βρήκαν μια φωτογραφία του ανήλικου και κατέσχεσαν τέσσερα μαχαίρια το ένα εκ των οποίων μήκους 29 εκατοστών, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και δύο υπολογιστές το περιεχόμενο των οποίων εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ακολούθως, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας που του άσκησε δίωξη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου κάτω των 12 ετών και παιδική πορνογραφία και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.