Ελλαδα

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Καθυστερήσεις 15-20 λεπτών στην Αττική Οδό - Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

Σημειωτόν συνεχίζεται η κίνηση στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίο με σοβαρά προβλήματα να καταγράφονται και σήμερα το πρωί της Πέμπτης (19/09).

Ειδικότερα, ο Κηφισός παραμένει σταθερά στο «κόκκινο» και στα δύο ρεύματα.

Καθυστερήσεις που φτάνουν έως και τα είκοσι λεπτά καταγράφονται και στην Αττική Οδό και στα δύο ρεύματα.

Μποτιλιάρισμα, επίσης, σε Αλεξάνδρας, Μεσογείων, Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη ), Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη) και στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισίας, στην άνοδο και την κάθοδο της Βασ. Σοφίας, στη Βασ. Κωνσταντίνου, στην Καλλιρρόης, στο ρεύμα ανόδου της Λ. Συγγρού.

Κίνηση καταγράφεται στην είσοδο και έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών, στην Αθηνών-Λαμίας από την Αθηνών έως τον κόμβο Καλυφτάκη στην έξοδο αλλά και στην είσοδο της Αθηνών-Λαμίας από τον κόμβο Καλυφτάκη έως την Αθηνών.

Χαμηλές ταχύτητες παρατηρούνται και στην Πέτρου Ράλλη ενώ προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων παρατηρούνται και στους γύρω δρόμους από το λιμάνι Πειραιά, στην Λ. Ποσειδώνος από την Αλίμου έως το Καραϊσκάκη στο ρεύμα προς Πειραιά, αλλά και στην Βάρης-Κορωπίου.