Ελλαδα

Αιματηρό επεισόδιο στον Κεραμεικό με έναν τραυματία

Έξι κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο της συμπλοκής - Οι εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ

Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αιματηρό επεισόδιο στον Κεραμεικό με έναν τραυματία - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας νεαρός - Έξι κάλυκες εντόπισε στο σημείο η ΕΛΑΣ.

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αγνώστων σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στον Κεραμεικό. Κάλυκες από τουλάχιστον ένα πιστόλι εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σημείο όπου τουλάχιστον τέσσερα άτομα συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα ένας εξ' αυτών να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η συμπλοκή σημειώθηκε σε δρόμο του Κεραμικού, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες των αστυνομικών. 

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής των τουλάχιστον τεσσάρων ατόμων, ένας τράβηξε όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Μια από τις έξι σφαίρες που έριξε συνολικά ο δράστης βρήκαν στο σώμα έναν νεαρό, ο οποίος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι δράστες πρόλαβαν και εξαφανίστηκαν προτού φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί, οι οποίοι ήδη έχουν συγκεντρώσει υλικό από κάμερες ασφαλείας σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τα πρόσωπα των εμπλεκομένων.

Ο τραυματίας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ οι έξι κάλυκες που βρέθηκαν στον τόπο της αιματηρής συμπλοκής, μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. μήπως και εντοπιστούν είτε αποτυπώματα είτε γενετικό υλικό.

Μέχρι και αυτή την ώρα, τα κίνητρα της συμπλοκής των ατόμων παραμένουν άγνωστα για τους αστυνομικούς, οι οποίοι αναμένουν να μιλήσουν και με τον τραυματία, μήπως και τους δώσει στοιχεία για τον δράστη των πυροβολισμών αλλά και εξηγήσει τους λόγους που οδήγησαν στο πιστολίδι στο κέντρο της Αθήνας.